97

Петко

преди 6 години

Практиката е че първо трябва да умре и после да се мисли за приемник.Най-добре е да публикуват какъв е ръста / височината на предполагаемите наследници. Важен фактор е и кой е по-компрометиран.

96

Българин

преди 6 години

Типична западняшка пропаганда навсякъде. Бил съм в Русия - и в Петербург, и в Москва и е точно така, както някои от коментиращите са написали. Руснаците са приятелски настроени. Всяка страна си има своите проблеми. Повярвайте ми, и на запад има проблеми, стига сте заставали на колене пред западняците. То България, то Русия - не гледайте в паницата на другия/

95

Анонимен

преди 6 години

До "туриста'А ЛЕКО В СТРАНИ ОТ ЦЬЕНТРА ГОРАДА мръднА ЛИ КАСКЕТ???Санкт Петербург все пак е бил главен град на просийската империя РЪКОВОДЕНА ОТ НЕМЦИ,ГРАДЕН ОТ ЗАПАДНИ АРХИТЕКТИ,ама що не погледнеш ИСТИНСКАТА ***,В МИЛИОННИ ГРАДОВЕ ДЪРВЕНИ КОЧ..НИ В ЦЕНТЪРА и неописуема мизерия!!!ТОВА ЩО НЕ ГО ВИЖДАТЕ,*** ...ДА НЕ РУСКАЯ БЛ..КА????СОФИЯ МОЖЕ ДА НЕ Е С ЛУКСОЗЕН ЦЕНТЪР,НО МАЛКО ГРАДОВЕ С ТАЯ ГОЛЕМИНА СА ТОЛКОВА УЮТНИ,СОФИЯ НЯМА ИМПЕРСКИ ЦЕНТЪР,ИМА ЕЛЕГАНТЕН ЦЕНТЪР КАСКЕТ СМО..АН!!!

94

Анонимен

преди 6 години

Нека е монглоидният славянин Шойгу хахахахахаха

93

Отговор

преди 6 години

До Турист 102 А сега посети някои американски градове и напиши впечатления от там.Ама честно.

92

Така е

преди 6 години

Който и да стане президент , Русия си остава същата мизерна държава. Същото важи и за нас.Комунизма е хронична болест.

91

usaid

преди 6 години

Най вероятният президент на Русия след 2024 година ще е Вайно даже е почти сигурно, леберастчетата да се молят да не е Шойгу, че тогава ще им се стъжни!

90

Анонимен

преди 6 години

сумати обратни евроатлантици веят цветни знамена, прегръщат араби и повръщат от всички изходи, когато чуят за Путин и Русия!Западняци - никога не съм ги разбирал

89

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай са бъдещето на света, а ЗАПАДНАла Европа, миналото му.

88

Анонимен

преди 6 години

Бе мъки си е да платен *** русофоб,защото тези същите от 2014 г.чакат Русия да (фалира) и Путин да (падне) от власт,а то к,во излезе -Ето какво немското издание Франкфурте алгемайне цайтунг преди 2 седмици излезе с материал за Русия в който материал от изданието недоумяват защо след като имало санкции срещу Русия и падала цената на петрола руската икономика от година насам бележела стремителен растеж.

87

Турист

преди 6 години

Това лято бях в Санкт-Петербург, уникален град, чист център, Невския проспект го миеха ежедневно, пълно с туристи от цял свят. Цените им са по-високи от нашите с около 30-40%, средната заплата е около 700-800 евро. В магазините им имаше всичко. Пазят си културните ценности, нямат рушащи се сгради в центъра като в София, нямаше каруци с коне и с шведи в тях. Не знам за другите градове, но Петербург си е европейски град, а София е тотална ***, нищо че е в ЕС.

86

Анонимен

преди 6 години

"глупости, аз съм им приятел! Явно работата да разсъждаваш ти причинява трудности!"Само такива са приятели на Русия... с повредени глави, мразещи България!

85

Гост

преди 6 години

Само, който не е бил в Русия приказва и пише глупости за нея! Искам да кажа на всички, че Москва свети от чистота дори в крайните си квартали, нямат кратери по улиците като нашите, чисти се навсякъде, ежечасно минават МАШИНИ и чистят улиците. Руснаците изглеждат добре, приветливи са! Магазините им са пълни със стока, не мизерстват, както ги описвате тук.

84

Анонимен

преди 6 години

До Русия тудей 92глупости, аз съм им приятел! Явно работата да разсъждаваш ти причинява трудности!

83

Анонимен

преди 6 години

До Русия тудей 92Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..................

82

Анонимен

преди 6 години

Путин бил 1,72....смях.А защо не 1,92 тогава, щом ще си фантазираме?

81

Вангелия Гущерова

преди 6 години

Мария Захариева ще бъде.

80

Анонимен

преди 6 години

Да живее и побеждава великата Русия, няма значение кой ще е президентът.

79

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен84Типичен пример за продажник и руски-*** си!

78

Мен

преди 6 години

Надявам се следващият президент да е сьщо нодовец.. Мисля, че това ще е Вечеслав Володин. Шайгу и Собянин са евреи и масони !