37

hyu

преди 6 години

Между 15 и 18 годишна, а се оказа на ...11. Смяяятай каква аксилерация...

36

КуКу

преди 6 години

Това ли е прекрасният нов свят?

35

готин

преди 6 години

дрогата му е дошла в повече,ммммммдааааааа

34

Генчо Шмекера

преди 6 години

До Изгърбич ЗадвратянМи те мъжете трепят жените....

33

Анонимен

преди 6 години

Този е касапин!

32

.

преди 6 години

СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЕЦА, ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ, ВРЕМЕ Е ЗА СМЪРТНИ НАКАЗАНИЯ.

31

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден по половин дузина заклани, разстреляни...това ли ви е борбата с престъпността бе?!

30

Анонимен

преди 6 години

Огледи били правили до късно.....*** ми Янко...Чоплили са си фейсбука на телефоните..... и са се подхилвали.Най- краткият виц за милиционери нали го знаете:"Полицията разследва..."

29

Mersi

преди 6 години

bolbov - Хората все още помнят, кои бяха с твоята професия във външнотърговския флот!Останалите без връзки и подкрепа от ДС пътуваха в - Черно море на товарните кораби с руда, така че тихо се скрий в дупчицата си.

28

Отговор

преди 6 години

До bolbov 21 "Онова време" никога няма да бъде нашето бъдеще.Избий си го от главата.Няма условия за развитие на соца. Русия се отказа , ти не се отказваш.Малеее!

27

Различителят

преди 6 години

Един нормален български ден.========================Нормално и обичайно са различни неща. Аз бих се изразил така: Един обичаен, ненормален ден в България, днес.

26

Анонимен

преди 6 години

Извинявай, bolbov, не разбрах, че постът ти е бил ироничен :)

25

bolbov

преди 6 години

Само за протокола.Професията ми позволяваше и преди и сега да обикалям Света от Сев.Корея до Сев.Америка.По уютна и добра за живеене земя от нашата Народна Република нямаше и няма да има.С нетърпение чаках деня за завръщане в моята Социалистическа Родина.Тези които пишат срещу нея и Червената Партия и тогава си бяха незнайковци и анонимни.

24

Въпрос

преди 6 години

Абе ние в България ли сме още или в Афганистан? Какво ви става бе мъже, ако продължавате така ще останете без жени в тая малка държавица!

23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

другаре, пак чакате некой отгоре да ви даде- сигурност , заплати, да ви варди ... вие, другаре сте държавата. във всеки град се знае изметта- вместо да циврите по форумите ловете манарчетата и натискайте. панаира започва не от министерствата, а от собствените ви дворове. и ако у интернет сте великане, то ловим бас как слушате че всяка вечер пияницата от долния етаж бие жена си. и си траете.

22

Анонимен

преди 6 години

То червената партия и сега си е на власт, bolbov, само дето решиха да ти покажат какво всъщност мислят за теб.

21

Анонимен

преди 6 години

Семпъл и спокоен живот има всяка овца в кошарата. Както казваше дядо ми (на висок пост в голямо соцпредприятие, впрочем): "На вълкът му е дебел врата, защото всичко сам си яде".За другото има овчици, мечтаещи за семпъл и спокоен живот :)

20

Анонимен

преди 6 години

До Пиещ Сминдух, не те знам какво пиеш,а и не ме интересува,но говориш грамадни глупости.Да вземеш да минеш на успокоителни,че асфалта къртиш и чупиш простомера.

19

Анонимен

преди 6 години

bolbov, такива като мен помним соца и знаем, че лъжеш.Младите хора са пообиколили свят и знаят за какво става въпрос, та дори не обръщат внимание на такива като теб.Въпросът ми е: защо се хабиш?

18

bolbov

преди 6 години

Правилно си се назовал Незнайко.Червената партия бдеше над хората не ги крадеше и те бяха доволни от своя семпъл но сигурен живот.Това е причината да помним онова време.Мисля че то ще бъде отново наше бъдеще.Капитализма с всякакво лице просто не се търпи.