27

Анонимен

преди 6 години

Европа загива заради алчността на западните държави (най-вече англичани и французи) да крадат нефт и газ и да правят оранжеви революции.

26

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименТи май не си разбрал. Иска се изолация на тия дето по 5 пъти на ден си показват дирника на Алаха. А те не са "целия свят", поне не все още.

25

аман

преди 6 години

всички от КАТ Се следят като помощници на терористи и масови убиици ..вижте и Борисов как изглежда следен обемно като терорист

24

Аман от терористи

преди 6 години

Страшно нагли престъпници чрез корупция са монтирлаи милиони тежко терористични оръжия за масово поразяване вкл в училища и детски ясли..Увреждат тежко милиони деца ежеминутно..Терористи на власт последните няколко години са закупили жестоки скенери и тежко терористични съоръжения с които са увредили биосферата в огромни региони..Нови камери масови убиици монтирани в Европа вкл в България следят милиони цели едновременно поименно..Чрез камерите маркират трайно жертви з а убиване с катастрофи..

23

Анонимен

преди 6 години

По данни от днес на белгийския в-к Het Laatste Nieuws в белгийските забавачки деца на ислямисти от 2 до 6г. наричат белгийчетата *** и правят знак, че ги колят. Борбата с това зло ще е дълга и трудна. Затъналата в разкош Европа ще трябва да се откаже от много свои възгледи и да започне реално да се бори.В Европа се увеличава мнението,че единствената страна,бореща с ислямизма реално е Русия.За 2016г. в Русия са се преселили 65 000 човека, като 30 000 са бивши руснаци от Западна Европа.

22

Анонимен

преди 6 години

Римската Империя води войни в Африка докато германските племена не разрушават Рим. Така и сега, Европа се конфронтира с Русия , а през това време арабските терористи я превзеха.

21

Анонимен

преди 6 години

А лошото е, че в тая война враговете са 2 - видимите, дето газят и взривяват и невидимите - всички тези "наши" политици и НПО-та. Народа е сам срещу тези врагове.

20

hm

преди 6 години

mnogo milo obqsneniesled kato se slu4i ne6to, ekspertite obqsnqvat tova, koeto horata otdavna sami po logika se se6tat

19

Анонимен

преди 6 години

В ТАЗИ ВОЙНА ЕВРОПА НЯМА ДА Е ПОБЕДИТЕЛЯТ.

18

ТHE Патриот

преди 6 години

Решението е да се изпратят още войски по границата с Русия!Направо изпратете и всички полицаи там!

17

Анонимен

преди 6 години

Конвенционалните войните са най-ефикасния начин да спасим планета. Знам. че звучи гадно, ама това е истината

16

Анонимен

преди 6 години

На територията на най-малкият континент Европа са се водили най-много войни

15

Анонимен

преди 6 години

Изселване на арабите от Европа и изолиране на арабския свят.Изтегляне на всички европейци от арабските страни.Абсолютен контрол на европейските граници и отстрел на нарушителите.Никаква намеса по никакъв начин.Да бъдат оставени сами на себе си.Те винаги са воювали и ще воюват по между си докато свят светува.Да живеят както искат.Никави допирни точки с европейската цивилизация.

14

шматка

преди 6 години

Пак СпеСиалист.България нямала служби.А Европа като има какъв е резултата.А специалисте.Ал Велики го е казал преди 3000г.Няма печаливша тактика срещу противник рещен на всичко.Да ги депортирали.Как и къде като те(терористите)са техни граждани

13

Анонимен

преди 6 години

През последните два века, западната цивилизация е извличала полза от всяка война на планета. T.н. война с тероризма не прави изключение

12

К.М.Т.

преди 6 години

Как така ЕС лидерите са готови да воюват срещу нещо, което сами довлякоха в Европа? Нямаше да има необходимост от такава война, ако една шепа политици не бяха решили да се правят на демократични за сметка на множество невинни хора.

11

Анонимен

преди 6 години

Санкциите трябва да бъдат за правилната държава и тогава всичко може да спре защото сега подкрепяме и сме с тези които ги крадяха и обираха десетилетия там не могат да идат но европа им под ръка а и хубаво за Америка спира развитието на най големите и съперници европа и русия

10

Шопенхауер

преди 6 години

Дълбоко в себе си човекът е диво и страховито животно. Но ние го познаваме само обуздано и опитомено от онова, което наричаме цивилизация.

9

юбералес

преди 6 години

Пълни глупости. Това не е война. Бомби и убийства имаше и през 70-те и 80-те. Червените бригади, Червена армия, Карлос -чакала и т.н. избиваха стотици мирни граждани на Европа. Сега вместо тях си имаме ИД. А войната срещу Европа беше в Донбас там загинаха 10 000 европейци.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди малко кола връхлетя автобусна спирка в Марсилия...