78

лицемерие!

преди 6 години

До ИнаАми простичко е нови градини нов голям разход, а сега непритите деца все едно изобщо ги няма !

77

Ха ха ха

преди 6 години

Щели майките да загубят компетентности. Ха ха. То като гледам пък колко "компетентни" са си точно на мястото във фирмата. Лъжи, измами, далавери , а се топим ли, топим. Само след 5 години, българите ще са малцинство, вервайте ми ...

76

Валидол

преди 6 години

И как точно държавата ще ми подсигури читава детегледачка. Тея май не са в час относно "новите тенденции" в тази професия. За справка само да отворят няколко форума и да прочетат какви вупиющи злоупотреби се вършат с децата докато родителите са на работа. За нищо на света няма да ползвам услугите на средностатическа лелка със съмнителни компетентности за отглеждане и възпитание на детето ми. Никакви ДГ, в който деца със специални потребности да пребиват моето, а учителките нехаят.

75

Анонимен

преди 6 години

Безумна идея, бягайте от бг докато можете. Майката трябва да си гледа детето, а безработните да отиват на работа, не да гледат чужди деца, които не понасят за 300 лв. И без никакви квалификации, изнесени от мизерия. Децата са най-ценното дайте да ги остави ме на безработните, мързеливи лелки. Трагедия...

74

добронамерен

преди 6 години

До До 74Моме,гледай си твоите дечиня,които дълбоко се съмнявам,че имаш,защото майките като теб,па бипо и двуполови нямат време да пишат по форумите.

73

БОГ ИВАН IYI

преди 6 години

АМАН от нагли престъпници на Власт оставете майките да си отгледат децата.Имаме над 5 000 000 без доходи з а оцеляване.Дайте тези 20 000 000 ограбени от народа за тн еврофондове на майки които нямат пари за отглеждане на децата

72

do 78

преди 6 години

А ти колко деца имаш ???ПС: НАй активните ми приятели във ФБ срещу демографската криза са над 30 г. и нямат още деца!

71

До 74

преди 6 години

Ти пък ако си мислиш, че ме вълнува живота на такива фригидни стари моми като теб, дълбоко се лъжеш. Дадох ти добронамерен съвет, защото един ден дълбоко ще съжаляваш, но ще е късно. И бъдеще има всеки, абсолютно всеки пръкнал се на този свят! Но нищо ти си живей твоя "щаслив" самотен живот изпълнен с егоизъм, прави си кариера, пази фигурата и си обикаляй мола.

70

Anonimen

преди 6 години

Тук някои неправилно правят сравнения с Франция което няма нищо общо с нас. И българските майки нямат нищо против да не получават майчинство ако доходите им са като френските. Едва ли някой ще се възпротиви ако не е получава 360 лв. майчинство при положение, че е получавал 2000 лв. заплата. Друг е въпроса, че освен това там социалните придобивки са доста по-добри от нашите. Гледайте филма Недъзи и ще разберете разликата

69

А леко Бай

преди 6 години

До Анонимен 72Първо се научи да пишеш и второ,тогава давай съвети.Отдавай се на когото щеш,ако това ти се удава.

68

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа създам деца,за да са ви роби? Абсурд.Деца може да си позволи човек с пари,който може да ги изучи ,за да имат бъдеще.Романките създават достатъчно деца без бъдеще,но те не искат да са ви роби,а вие им плащате.Палитика!

67

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачЗаради това Франция е с най-високата раждаемост в ЕС, заедно с Ирландия!

66

Анонимен

преди 6 години

До криви сметкиПърво минималната ни заплата не е 10 пъти по-малка от страните за които ти говориш, второ само втората година, която е по желаение е на минимална заплата. Вместо да правиш сметки, което не ти се отдава очевадно, вземи създай деца, да не ти е съвсем безсмислено-безцелен животеца.

65

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименЗатова във Франция си вкараха църни и след туй си избраха и Макарона;)))

64

криви сметки

преди 6 години

До Анонимен 66Как ли не.След като минималната заплата е 10 пъти по-малка от страните,за които говориш,то 24 български минимални заплати се равняват на 2,5 западни аплати-демек,за 2.5 месеца.

63

До 67

преди 6 години

Баба ти предполагам със златна лъжица са я хранили, в дворец е спала и бавачка я е отгледала. Аман от прости, лицемерни и меркантилни хора като теб. Деца с пари не се отглеждат и възпитават, ако беше така човешкия род щеше да е изчезнал приди хиляди години. Това че теб много те мързи е съвсем друг въпрос!

62

Anonimen

преди 6 години

Това е абсолютно безобразие. Задавам веднага въпроса ами ако майката кърми което е съвсем нормален физиологичен процес как ще стане...или целта е да стимулираме производителите на хумана? Няма кой да замести майката поне в първата година след раждането да не кажа и втората

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато нема пари-нема деца.Само началниците могат да си го позволят.Но те обикновено имат едно и обикновено го пращат в чужбина.

60

Анонимен

преди 6 години

В България имаме най-разточителната социална програма за майки, никъде по света няма 2 годишно платено майчинство, във Франция имаш 3 месеца и после се оправяш сама, но пък за сметка на това ревовете и раждаемостта са обратно пропорциални при нас.

59

Анонимен

преди 6 години

До etanАко ти ги върнат онези вноски които си внасяла за майчинство ще виеш като сирена през цялото ти майчинство, как са те ощетили, колко малко били парите! Много са жалки хора като теб, хем не знаят как, защо и за какво става въпрос въобще, хем са мощно нацупени. Реално за 10 годити стаж я си внесла 2 000 лева майчиство, я не, а при сегашното положение тези пари ще ги вземеш за 3 месеца, останалите 9 месеца, а после и още 12 месеца на минимална, ние ги плащаме.