35

Анонимен

преди 6 години

До Нищо личноНо за жалост, никой гражданин не може да осъди Топлофикация, че му ползва за производствени цели, формиращи печалба, НЕГОВАТА, НА ГРАЖДАНИНА ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ - ТРЪБИ, ПОМЕЩЕНИЯ, без да плаща и стотинка, защото в един вреден, корпоративен закон е записано, че ползването от Топлофикация на тази собственост е БЕЗВЪЗМЕЗДНО. Т.е. НАЦИОНАЛИЗИРАНО, ЕКСПРОПРИИРАНО!!! Браво на демокрацията и нейните ЛОВКИ ЮРИСТИ И УПРАВЛЯВАЩИ. Да не мислите, че това е "безвъзмездно"за тях! Ха-ха!

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Точно така! Цените на благинките в Европа са 2-3 пъти по-високи, някои обаче са и по-ниски от нашите. Но заплатите в милото ни БГ са 6-8-10 пъти по.ниски. Значи нашите крадльовци, дундуркани от държавата ни (не безплатно, разбира не) пак са на далавера, и то много. А един хитрушко-дипломат от Кравария ревеше като носорог, че някой плащал в България да се всява негативизъм. И че "ТЕ" - господарите, били тук и щели да останат тук. У-у, бре, а кой ги е канил!!!

33

от провинцията

преди 6 години

Какво ни занимавате всеки ден с тоя скапан град ? Толкова ли няма за какво да пишете ? Вижте та си оправете дизайна на вестника , че е отблъскващ и скучен. Ако неможете викнете дизайнера на " блиц" да ви го направи подобено приятен и привличащ окото на читателя.

32

Анонимен

преди 6 години

За какво им е вода в софия ? Тр ще са къпят в евроатлантически ценности

31

Анонимен

преди 6 години

КОЕТО Е ЛОШО ЗА СОФИЯ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ.

30

Анонимен

преди 6 години

Топлото, токът и водата в БГ са най-евтините в ЕС.ФАКТ !...............МИ ТЕ И ЗАПЛАТИТЕ СА НАЙ-НИСКИ

29

(-_-)

преди 6 години

Чудно как се правят профилактики и ремонти, без да се прекъсва топлоподаването.. В цивилизацията, разбира се:)

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Вече приспадат тези пари от сметките, които плащаме този месец.

27

Анонимен

преди 6 години

Топлото, токът и водата в БГ са най-евтините в ЕС.ФАКТ !*** обаче си мисли, че целият свят му е длъжен с нещо.

26

БЛАГА ВЕСТ...

преди 6 години

До до 26Напротив!Едно малко сладко котелче на газ ;) !Икономията ми тройна!С останалото на почивка ходих!

25

Анонимен

преди 6 години

Българинът е свикнал да не чете и да си плюва по инерция.Никой не обръща внимание, че причината за спирането на ТЕЦ-а е Булгаргаз.А за времето през което Булгаргаз няма да доставя газ, ТЕЦ-ът ще си направи ремонтите.

24

Анонимен

преди 6 години

Софиянци си мислят че топлата вода идва от небето.И въобще не им минава през ума че тя се произвежда, а всяко производство има нужда от ремонт и поддръжка.Разбира се че е по-логично ремонтът да се прави през лятото, а не през зимата.

23

БЛАГА ВЕСТ!

преди 6 години

След почти две години ВОЙНА с ТЕХЕМ и Топлофикация, от две години не съм клиент на тОПЛОФИКАЦИЯ . От три годинки не им плащам и стотинка! И тези новинки как ме радват...

22

Мама им

преди 6 години

До кога бе? Всеки месец спират топлата вода. Кога ще се научат да работят качествено?

21

Анонимен

преди 6 години

Аууу, каква трагедия. Клетите софиянци няма да имат топла вода цели 2 дни.А какво да кажем ние в прованса, които никога не сме имали топлофикации и си караме на бойлери още от Живково време.

20

Анонимен

преди 6 години

Айде стига бе, баба ви в Самоков все с топла вода си е миела шу-н-д-а-та.

19

Анонимен

преди 6 години

Доколкото разбрах проблемът не е от Топлофикация, а от Булгаргаз.

18

Анонимен

преди 6 години

Връщаш се от отпуската и си се друсал/шофирал по разбитите магистрали, нищо, че винетката ти струва 100лв., но се прибираш скапан и те посрещат прашни, затворени и разкопани кръстовища, нервни шАфьори в задръствания и тамън се прибереш удома, врътнеш кранчето - сори, баце, лягай си потен и мръсен. Евро народ, евро държава, евро столица. :D

17

Анонимен

преди 6 години

По един сaпун и хооп *** язовир Искър.

16

Анонимен

преди 6 години

Студената вода е добре за хемороидите!