24

Въпрос

преди 6 години

Тази снимка от служител на НАП ли е направена? ***!

23

ДГД

преди 6 години

Защо изобщо трябва да има данъчни ?! Излишни държавни рекетьори на заплата която ние плащаме !!! И без това всяка година си плащам всички данъци ...здравни и социални.....и вместо да си работя спокойно да има хляб за мен и за тях...аз трябва да треперя...и постоянно да ми се натякват за техните акции !!! "Тоя пост *** кара да са чувствам като спазващ законите работлив данъкоплатец ПРЕСТЪПНИК !!! БГ 2017

22

анонимен

преди 6 години

Политиците са представителна извадка на БГ-народ, каквито са те, такива сме и ние, те не са паднали от Марс.

21

Men

преди 6 години

Нали трябва да ходят в частните хотели хората... Защо да работи големия и евтин басейн....простотия имаме толкова много природни богатства и се чудим как да не работят ....

20

Ко

преди 6 години

Има много голвми фирми - хирургии, стоматолози-хирурзи. Защо не ги разследвате тях. Знаете ли какви такси имат? Уж, всичко законно и все пак, КАК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН СИМЕОНОВ, КОЙТО НЕ ИМ НАЛОЖИ НАКАЗАНИЯ. ЗАЩО НЕ ГИ ЗАДЪЛЖИТЕ ДА ИЗДАВАТ КАСИВИ БЕЛЕЖКИ С ТОЧНО ОПИСАНИЕ НА МЕДИЦИНСКАТА ИНТЕРВЕНЦИЯ?

19

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли какво се случва в хирургичните отделения. Хората са толкова наплашени, анархията , множеството такси и какво ли още не. Вече не те лекуват. Има много хора, които могат да бъдат излекувани с хапчета, но те оставят да се развие болестта повече, за да може да те оперират и да вземат хиляди левове.1. СПРЕТЕ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ЗА ВСИЧКИ.2. ЗАТВОРЕТЕ ДЪРЖАВНАТА ЗДРАВНАТА КАСА.3. НЕКА ДА ИЗГРАДИМ КАПИТАЛИЗМА.

18

Анонимен

преди 6 години

За кокошка няма прошка ,малиони няма закони.Само това ще ви кажа кухи ***

17

Анонимен

преди 6 години

Неиздаването на касови бележки е ограбване на всички нас които си пкащаме данъците. Не толерирайте такива търговци

16

нн

преди 6 години

Правилно, проверка и запечатване на момента. Оня ден на разградския пазар слушам продавачката да казва на доставчика и на найлонови торбички " Давай документ, че правят проверка" Проверката на место, висша форма на доверие.

15

Наблюдател

преди 6 години

Да отбележа, че лявата дама на снимката е в цикъл. Да се провери дали са й издали касов бон за дамските превръзки.

14

Наблюдател

преди 6 години

То пък един плаж във Велинград...

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонименстоматолозите...Автосервизите(гаражните),гумаджийниците?...и прочие! - като стане един зъб пломба 200лв друго ще мислиш и смяна на един накрайник 500лв друга песен ще запееш :) на теб заплатата от 800 няма да ти я направят 1800. можеш да си сигурен. ама па ще имаш касова бележка ;) ... тези професии не случайно са на патент.

12

Бай Гого

преди 6 години

На този плаж отдавна ходят предимно бразилци ,местните ходят на другите два !

11

НАПаджия

преди 6 години

До Анонимен 3Без басейн може, без зъбар не може, ако няма пликче с мотиви , може и по съвест да си затворим очите

10

Ред и контрол

преди 6 години

*** все сънува как политици крадат милиони и едва ли не, от джоба му вземат парата. Той ако може да открадне, ще го направи, но не винаги може, или го е шубе. Нали тези политици са ни съученици, съграждани, те не са нов внос- да идват от чужбина?-не. Затова много трудно ще се подобряваме- все някой е крив, ама не и АЗ. АЗ не крада от държавата, като не издавам касов бон, ама тез политициииии-как крадат, мани, мани...

9

Анонимен

преди 6 години

Пак улучихте десятката със снимката. Маймуни мръс ни, вие колко сте дол..

8

охаааааа

преди 6 години

На фотото липсват само водните мехурчета....................!

7

Анонимен

преди 6 години

пари за пенсии няма не защото кварталното кафе не издало две касови бележки,а заради това, че тези които сега правят този театър, крадат толкова колкото и не сте сънували. "крадецът вика дръжте крадеца.."стара българска поговорка

6

Анонимен

преди 6 години

затварят кварталния бакалия, щото не издал на баба радка бон, а отгоре правят сделки за милиони и никой не им търси отговорност.то бива да сте проссти, ама пък чак толкова слепи...всичко е пясък в очите, и ако си мислиш, че майка ми и баща ми ще забогатеят от това, че магазинчето в който един дядка продава по една бутилка олио и 1 кг картофи на ден, си много заблуден приятел.

5

Ред и контрол

преди 6 години

В кврталният магазин как е, пица на парче, улични продавачи, коли втора употреба, ремонти по домовете, абе направо да затварят всичко без големите вериги и лафките, че да има и цигарки с кафето и патронче, ако някой му се препие и всичко ще е ОК най-после.Ще постигнем желаните реформи!