12

Анонимен

преди 6 години

Връщането към стари модели е дизайнерска немощ.

11

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 10 Още един колекционер фантазьор.На картинка , нали?

10

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 5 Прав си приятел, но родените сега след 50г. ще казват същото като теб за сегашното време. Всичко е до спомени от детството и младежките години. Винаги съм казвал че хубавото на саца беше , че бяхме млади.Другото беше за съжаление.

9

Анонимен

преди 6 години

Обичам новите-стари,имам я в колекцията си ,прекрасен ван,не го продавам.

8

Анонимен

преди 6 години

До 5Пич, дрънкаш пълни глупости.Да, винаги младостта подържа хубави спомени. Така е било винаги при всички поколения , така и ще бъде. А манипулацията със "стотинките" показва че си партиен секретар.Дрънкаш за некви стотинки, ама за колко бяха заплатите и пенсиите не казваш. А къде бяха бананите, портокалите, маслините тогава? А че младите не можеха да отидат до румъния? А че един чорапогащник беше цената дъщеря ти за арабските студенти, А твоята бе чифт дънки?

7

шматка

преди 6 години

До 5Направи най точното сравнение между соца и лошия капитализъмДини кебапчета Фафли срещу хотели с климатици басейни театри и музеиРесторанти и пътувания по целия святДобре че младите не го помнят

6

Рушофил

преди 6 години

Аз си чакам новата уазка. На такива капиталистически возила не се качвам.

5

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми имаше такова валве не беше електрическо а с бензинов мотор и го зареждаше до капачката на 30 ст. бензин беше комфортно да се пътува с него. Никога няма да забравя ваканциите на морето. По онова време нямаше мутри които сега са завладели всички плажове. Имаше платени къмпинги с такса 0.50 лв. на ден. Имаше сергии на които се продаваха дини пъпеши смокини домати сирене кашкавал кебапчета бира и всичко за стотинки. Онова време младите немогат и да си го представят колко хубаво беше!

4

Анонимен

преди 6 години

А "велика" Русия още не може да изкара модерна кола на пазара дори с помоща на Нисан и Рено... трагедия.

3

Анонимен

преди 6 години

И с около 8 кв.м. покрив има възможност за над един киловат фотоволтаична мощност. Климатизацията в купето безплатна и в най-големите жеги. Ще има пазар без съмнение.

2

Анонимен

преди 6 години

КЕЕЕФФФФ!

1

seira

преди 6 години

VW С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО ... СВИКВАЙТЕ!