9

Анонимен

преди 6 години

Като прочета подобна новина и винаги си спомням за шефа ми. Чичка на 65г. инженер с 35г. шофьорски стаж. Ама горкия не може да кара, нервен, рискови изпреварвания и с 30-40 км. над ограничението. С колегите се чудехме как не са му взели книжката. Все си мисля че единствения начин да озаптиш толкова дърт шофьор е просто да му вземеш книжката и колата. Щом за 30г. не се е научил да шофира, няма как да стане с няколко глоби, и листовки.

8

Анонимен

преди 6 години

Мноооооого преди да започнете да строите Магистрали и да разрешите вноса на "модерни "автомобили ,трябваше да Дисциплинирате шофьорите и техните инструктори !И в грибищата щеше да има много Незаети места!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Наскоро ни се наложи да разберем че в Швейцария има няколко различни начина за наказание при превишена скорост. Те са направили едно таблици и нагледно е показано. Интересно е че в населено място, првищаване с над 50км/ч отгоре директно те съдят по наказателен закон и са страшни работи- .има и затвор и конфискация МПС. Не става и да избягаш, че има камери на всеки ъгъл. Който знае детайли да каже, а който иска да види в нета. Много се стараят да спазват всичко и после в Германско гаааз до дупка

6

Анонимен

преди 6 години

Zvetelina borislavova zeza seksa na boku bb bivschata tja pe4eli milionerkata ot bk deto boku i podari edno vreme

5

Анонимен

преди 6 години

Ne pomaga tova vadpitanieto ns rod.pomaga bg mantalitet e prostaschki sloba savis mirismi

4

Ха Ха Ха

преди 6 години

Кой ще ги чете?Те като са карали шофьорски курсове не са чели, че сега ли?Докато не се налагат сурови наказания произшествията на пътя няма да спрат!Солени глоби, отнемане книжката до живот, затвор за убийците на пътя-това е начина.

3

Анонимен

преди 6 години

Като отпечатват по 8 милиона бюлетини за изборите, българина научи ли се да гласува нормално. Все за едни и същи тюфлеци, за трети път.

2

светещия ФАР

преди 6 години

Ще помогнат....................на който умее да чете.

1

Анонимен

преди 6 години

Войната никога няма да спре докато не се изметат до един всички долни, дебели и подкупни катаджий и не дойде чужда полиция да въведе ред.