77

Анонимен

преди 6 години

"София ден и нощ" нацепени татуирани батки и силиконови *** плеймейтки. Това е българската нация в най-гледано време. На тях подражават децата ни, те са тихните звезди, такива иската да станат като порастнат. Така искат да говорят. "Муцка, тоя твоя купи ли ти бентлито дето ти го обеща ?""Мани го оня, сега движа с друг"

76

Анонимен

преди 6 години

Това е цветът на българската нация. Не всеки може да си позволи да отиде там и да купонясва. А вместо да правят проверки да го напишат като заповед и който не спазва да бъде глобен. Като се изръсят два три пъти собствениците и сами ще спазват наредбата за шума. Както и други наредби

75

тамбукту

преди 6 години

ами като имаш халка на носа ,каква музика се очаква да слушаш?може би гершуин,или вивалди?

74

Анонимен

преди 6 години

Подкрепящите този PR като видят млад човек и автоматично започват да говорят за наркотици, проституция, чалга и т.н.как да се обясни на подобни Бай-*** дори, че клубовете, които са тероризирани никога не е имало фолк, а главно електронна музика и малко хип хоп. Много ниско ниво....

73

Анонимен

преди 6 години

въпросните заведения не пускат чалга, други може би да, но точно тези за които е темата са доста готини клубчета, коментарите за чалгата тук са неуместни.

72

Анонимен

преди 6 години

Чалгагта деморализира и цигиназира нацията , ако този цирк не се спре тежко и горко на България , прости татуирани горили ама много прости , и деца , рано остаряващи съсъ силикон деградацията е пълна !

71

ник

преди 6 години

Браво на Симеонов и Каракачанов ,дано има по-вече министри,като тях1щото чалгата и простотията вече не се търпят.

70

Анонимен

преди 6 години

Симеонов си прави PR пред нискоинтелигентни избиратели, които никога не са били на Слънчев бряг и повярваха, че наколко заведения могат да пречат на курорт с 300 000 леглова база. Напротив - там винаги е имало място за всички. Виждт се хиляди семейства от всички краища на Европа колко добре си прекарват. У нас му развалиха имиджа незнайно защо. Младежите, които купонясват след 00 чс не са пречка на никой и са ограничени до малки части от курорта.Заради Solar Summer селянина изгуби хиляди гласове

69

вълк

преди 6 години

"патриотите" много се изложиха с тези изказвания, а въобще и с действията си.вие сте предатели, не патриоти.забравихте хората които гласуваха за вас преди, между тях има доста ТАТУИРАНИ рокери и българолюбци. аз също съм татуиран и съм гласувал преди за вас, но тези ваши действия отблъскват много хора в момента. хората които ви издигнаха, не са една банда ***, които съскат срещу нас, въпреки, че в момента само те останаха да ви защитават.това което правите е срамно, и за БГ и за туризма.

68

Анонимен

преди 6 години

До До Рикнаучи се как се пише татуировка, *** такъв и тогава давай плоските си мнения по форумите. средно завършено имаш ли ?

67

До Рик

преди 6 години

Нещо се бъркаш, нашия. Хората се изнасят, защото тея кухи *** с татуйровките и силикона не спазват закона, трапана до сутринта, боища, наркотици, проституция, простащина. А хората на върха си затварят очите и дори ги поощтряват. Живеем в анархия.Трябва да има статут на курортите, който иска музика до сутринта да ходи там, който не / ето там. А сега няма разграничение и черноморието се е превърнало в тоалетна на европейски наркоманчена.

66

Анонимен

преди 6 години

До Малко инфоне е вярно - Kurort означава място където да си сложиш кura, сега го прочетох в речника

65

Анонимен

преди 6 години

До Сисието го типичния слънчев бряг-хейтър.бил преди 8 години там, само на няколко часа,но е решил да оплюе всичко свързано с курорта.на всичкото отгоре *** с женско име.

64

Toto

преди 6 години

Той и Воленчо така дерибействаше по софийските улици и се опита да тормози няколко магазинчета, докато "татуираните" ВИТИЗ-чии не му поотупаха задницата. Така че тия двамката да внимават, да не се навъртат около ВУЗовете без охрана.

63

Рик

преди 6 години

До ДА СЕ ИЗДОЯТОтвори си и ти - и трупай несметни печалби . Или ако искаш си отвори дискотека , с тиха музика и евтин истински алкохол . И плащай големи заплати на 50 човека . Ама сигурно ще се окаже че Някой ти пречи . Не мисля че някой от българите е отишъл зад граница - защото татуси и татуировки не го кефят . Заминаването е заради хора от статуквото , като Симеонов и Каракачанов . Те са истински добри в Едно - Далавери и хвърляне на Прах в очите .

62

Чалгата не е

преди 6 години

от вчера. Вече няколко поколения чалгари натрапват присъствието си на всички останали, очаквайки да им освободят терена, за да се вихрят безнаказано. Е, не остана не?*** терен, време е за разплата и измитане на м?ършата! Ако искат отделно място, да им построят затвор.

61

Разделяй и владей

преди 6 години

До Дарвин философНаделиха ни на българи,роми,турци,помаци,гърци,румънци,арменци и кво ли не.Сега ни делят на "татуирани" и "примерни".Скоро очаквам да ни делят на руси и чернокоси....

60

Дарвин философ

преди 6 години

Видиш ли Волен или Валери в акция-обикновенно шоу за медиите гледай какво се "готви в кухнята".Тихомълком и без един протестериащ се реши възраста за пенсиониране след десетина год. да е 65г и за мъжете и за жените....Тези които са с татосите и тези ,които слушат мама и тате и си лягат в 22ч. с чаша мляко ще се пенсионираме на 65г. при средна продължителност на живота в Бг. 71г.......

59

Анонимен

преди 6 години

До голю босевможе би само в товйта глава. недей да съдиш за всички по себе си.

58

голю босев

преди 6 години

Татуировката на тялото и ръцете не може да прикрие простотията. Тя е в главата.