9

хех

преди 6 години

Много започнаха да се перчат на юга. Чак по гробищата започнаха да ходят. Никой не беше доволен когато забраниха флага. Сега искат горбища да рушат. А там са най-въоръжените от всички американци. *** трябва да спре. Онези хора не са воювали толкова за робството, но промития американски мозък от филмчета и комедии го учат на друго.

8

Анонимен

преди 6 години

Уфффффф какво е това с розовата коса.......

7

Анонимен

преди 6 години

В Щатите и а закон забраняващ всички си вили свързани с Конфедерацията и една от Най-справедливо ние личности в Историята и културата - генерал Лий.

6

Анонимен

преди 6 години

Стига фейк нюз, Праселянчовци. Расист и те в САЩ са не повече от 8 000 и всички им се подиграват.

5

Анонимен

преди 6 години

По големи расисти от черните няма, виждате ги, рушат паметници, оскверняват гробища и дори не позволяват на другите да протестират.Тези ще унищожат америка

4

Анонимен

преди 6 години

Защо *** ги изкарвате винаги противници на расизма след като и на кьоравия е ясно че те са най долните расисти обичащи само своята м@!му*нска раса и мразещи всички други!

3

Ала_Бала

преди 6 години

С-дите, ще затрият и Европа и Америка. Срамна е историята с робството, но ме по срамна е новата история на САЩ след 11.09.2001 г. - войни, унищожаване на Ирак, Либия и Сирия. Предизвикване на мигрантска вълна към Европа и спиране на развитието и'.

2

Ала_Бала

преди 6 години

С-дите, ще затрият и Европа и Америка. Срамна е историята с робството, но ме по срамна е новата история на САЩ след 11.09.2017 г. - войни, унищожаване на Ирак, Либия и Сирия. Предизвикване на мигрантска вълна към Европа и спиране на развитието и'.

1

Анонимен

преди 6 години

Утрв в щатите ще има пълно слънчево затъмнение. Тогава какви изпълнения ще направи тази изпращяла нация.