40

анонимен

преди 6 години

До ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!Само Русия се бори с тероризма,Русия е велика, Крим е руски, свикнахте ли?Тероризма се финансира и се подкрепя логистично от няколко западни държави (САЩ , Англия и Франция) за да могат да крадат ресурсите (нефт , газ и др.) от Близкия Изток и Северна Африка.

39

Анонимен

преди 6 години

В Европа няма място за ислям.Пълна забрана.Ислям на юг от европейския континент-там където му е мястото.Изселване на всеки практикуващ сатанинската религия от християнска Европа.

38

анонимен

преди 6 години

Искате да забраните исляма ли?Ще стане по-зле, сигурен съм.Не в виновна религията, а световната глобалистка англосаксонска мафия, която контролира тероризма.Знае се кой финансира терористите.Обикновените мюсюлмани не са виновни, те вярват в Аллах, както ние вярваме в Христос.

37

Аптекар

преди 6 години

Имам рецепта за лечение на това заболяване. 1. Забрана на исляма на територията на ЕС. 2. Ликвидация на всички имами и ходжи. 3. Събаряне на всички джамии. 4. Който мюслим не е доволен и съгласен, екстрадиране на момента. 5. Забрана на всякакъв вид мюслимска мо'да. За неизпълнение, екстрадиране на момента. Това лечение приложено строго и с постоянство води до напълно оздравяване в рамките на периода на лечението. Успех.

36

Shark

преди 6 години

Че нали точно имамите трябва да проповядват мир, нали те говорят че исляма забранява убийствата. Каква стана тя тая?? Забрана на исляма в Европа! Веднага! И всички муслита депортирани кой откъдето е, ако ще да е второ или трето поколение европеец, да се пръждосват откъдето родителите му са се довлякли.

35

ххх

преди 6 години

"Велик" ЕС е така .....арабина може да предупреди че планира атентат .....но полицията няма право да го задържи ...може чак след като избие народа и той самият е жив де !

34

ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ ОКУПИРА ЗЕМЯТА КАКТО В ДОНБАС И ЛУГАНСК!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ДАДЕ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ИРАН ДА ЗАПЛАШВА ХРИСТИЯНИТЕ С НЕГО!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПОДКРЕПЯ ВСИЧКИ ИСЛЯМСКИ ФАНАТИЦИ ПО СВЕТА СТИГА ТОВА ДА Е В ТЕХЕН ИНТЕРЕС ИКОНОМИЧЕСКИ!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕ СА ХРИСТИЯНИ А ПРЕДИМНО АТЕИСТИ БЕЗБОЖНИЦИ СПОСОБНИ НА ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА!!САЩ ПОКАЗАХА НА СВЕТА ЩО Е ИСЛЯМ!!!

33

до Анонимен

преди 6 години

Вашите убеждения, отчитат ли ,,арабската пролет''?-----Всяка промяна или опит за промяна нарушава равновесието - Факт!Естесвеният процес се нарича - Еволюция (съзидателен). Изкуственият - Революция(разрушителен)Аз избирам Еволюцията!Революциите са изкуственно създадени и манипуларани процеси завършващи с негативен резултат и разрушителен ефект... Винаги!!!"Пътят към ада е постлан с добри намерения"!

32

Анонимен

преди 6 години

Страшна гадост е исляма, за кой път се убеждаваме!! Защо не се забранява, защо се мълчи след такива избивания? Ще има още, някой съмнява ли се? Русия е решила въпроса, един краен да има в семейството, цялото в затвора и конфискация на цялото имущество. Евреите като хванат палестинец терорист, взривяват му къщата и цялото семейство се експулсира, до един. У нас се знае, имамите да проводници на тази отврат. Защо не се затворят? Трябва да убият и у нас ли? Тогава народа сам ще срине тези язви.

31

Анонимен

преди 6 години

Клетка от 12 души - 13 убити + над 100 ранени.Доста ефективно. Нормално никой не вярва на полицията, че са разкостили всички джихадисти....

30

anonymous

преди 6 години

Само Русия се бори ефективно с/у тероризма.ЕС налага санкции на Русия.Бюрократите в Брюксел и политиците в ЕС да се замислят каква политика водят-против собствените си народи.Сами ли вземат решенията? Кой им диктува?Който може да мисли, ще си отговори сам на тези въпроси.

29

Анонимен

преди 6 години

До #35Вашите убеждения, отчитат ли ,,арабската пролет''?

28

упс...

преди 6 години

Все повече се убеждавам, че някой използва Исляма за свои цели, при това съвсем прозаични!Исляма е някак си по-агресивна религия не приемаща и не позволяваща компромиси!Идеален Инструмент в нечии ръце - религия превърната в идеология и огромна биомаса от млади, слабо образовани бунтари, зомбирани, че те са воините на светлината (праведнооста), които нямат почти никаква представа за смисъла и посланието на религиите!Въпроса е каква е крайната цел на Кукловодите и техния контролируем Хаос!?

27

ШибиРиби

преди 6 години

Гледам снимката и си мисля- някой открадна Персийския килим от джамията - а то ходжата им гепили

26

анонимен

преди 6 години

Всички джамии в Европа трябва да бъдат затворени! това са местата, където се събират тези ***, за да убиват невинни хора! Ислямът в Европа, трябва да бъде забранен и преследван!

25

Анонимен

преди 6 години

Това ли ще е главната статия ?

24

anonimen

преди 6 години

v Qponiq 6to nqma takiva atentati za6toto islqma e zabranen

23

Брей

преди 6 години

"Предполага се, че имам, чийто дом е претърсен като част от разследването на двете смъртоносни атаки с превозни средства в Испания, е радикализиращата сила зад клетката от младежи"БЪРКАТЕ! ТОКУ-ЩО Е ЕДНА СЪСЕДНА СТАТИЯ НИ КАЗАХА, ЧЕ ИСЛЯМА ОЗНАЧАВА МИР!

22

Анонимен

преди 6 години

"Аз съм превърженик на идеята, че семействата на терористите трябва да се екстрадират от Европа, за назидание на следващите влечуги."Много леко гледаш на нещата. От 2015-та в РФ е в сила подобен закон - при доказване на тероризъм, дори "терориста" да е загинал - цялото имущество на преките му роднини се конфискува, а присъдата се приписва на тях. Обикновено са доживотни.Да видиш как жени портят мъжете си на поразия, родители децата си и брат - брат си... че не им се лежи заради заради друг.

21

Анонимен

преди 6 години

"Никой от местните не е смятал, че той преподава радикална версия на исляма."Набийте си го в главите, че "радикална версия" или версии на исляма няма, той винаги е бил само един, както е бил написан от педофила и масов убиец мохамед! Подчинението или убиването на всички неверници и врагове на аллах винаги е била върховата цел на тази войнствена ИДЕОЛОГИЯ!