20

Анонимен

преди 6 години

imam priateli ot Turku. Dobri, no mnogo naivni hora sa vsichki v tazi chast na sveta. samo Breivik shte gi opravi.

19

Анонимен

преди 6 години

според мен е знаел че ще го екстрадират и за да остане там та дори и в затвор е по-добре от това да се върне

18

Анонимен

преди 6 години

Ами, явно мароканците са цвета на Европа, дай да си заселим и ние от това племе! 4-500 *** ни стигат да ни подпалят държавата, а, пък като сложим и нашенските, и ей на стигнали сме ги европейците! :)

17

ххх

преди 6 години

така е ,като си нямат гестапо.

16

Че Гевара

преди 6 години

Не мога да повярвам ,че западноевропейците ги газят, блъскат,стрелят ,а те с цветя и мечета ронят сълзи ,вместо да протестират пред парламента :-(

15

Анонимен

преди 6 години

В Чечения тия отдавна да са при алах. Сега ще скочат разни правозащитни сороски организации и други толерантни *** да ги защитават.

14

Отказвал да говори!

преди 6 години

Поискайте помощ от съседите от изток и ще видите, че няма да спре да говори. Руснаците имат иновативни методи за разпити, при които успехът е гарантиран!

13

евроатлантик

преди 6 години

нещо за увиличение на соцялните помощи на имигрантите никои не говори.

12

така се прави

преди 6 години

Дака то Европа се гърчи от безпомощност и лее крокодилски сълзи в Сирия след силен артилерийски обстрел по позиции на ИД,терористите са започнали да се предават на Сирийската армия и Иранското движение Хизболах,по границата с Ливан.....

11

Българина

преди 6 години

Всичко което се случва е по плана калерги, който хитлер надушва..... И взема мерки, абсолютна историческа грешка е да има държава израел фатална европейска грешка за която европа ще заплати с изчезването на белия човек а кафевия ще бъде управляван от евреите. *** 70 годишен план. Или идва нов фюрер или европа става африка с център йерусалим. Интересно че арабите и евреите не закачат азия!

10

Анонимен

преди 6 години

Най-интересното е че и тук се оказва че един от ранените е някой си Хасан който помагал бил на една от жертвите. Как пък винаги се оказва че някой Хасановец все помага на някой. Едва ли не алахакбаровците са едни мирни самаряни,и душички. Само ни замазват очите. Голямо европейско овчедушие!

9

Анонимен

преди 6 години

"Разбира се, че не е свързано с емигрантите."Полицията заяви, че нападателят, 18-годишен мигрант от Мароко, е пристигнал във Финландия като бежанец през есента на 2016 г. и е кандидатствал за убежище.

8

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че не е свързано с емигрантите. Тероризъм в много по-големи измерения има в страни, за които нашите медии рядко пишат, страни с огромна социална и историческа несправедливост.

7

Анонимен

преди 6 години

А в Мароко от 15 години няма терористични нападения. След нападението в Казабланка решили - направили. Те си знаят как.

6

Анонимен

преди 6 години

Ама как така бежанец е извършил атентат? Юнкер каза, че бежанците и тероризма били две различни неща?

5

Анонимен

преди 6 години

Ето, че и финландците като пълноправен член на ЕС са предприели "спонтанно" всички необходими мерки- цветя, свещички, меченца. Да не си помислите, че всичко това е организирано в цяла Европа като координирана реакция след терористичните атентати на брюкселските галеници- имигрантите. Чисто съвпадение.

4

Анонимен

преди 6 години

"Полицията заяви, че нападателят, 18-годишен мигрант от Мароко, е пристигнал във Финландия като бежанец през есента на 2016 г. и е кандидатствал за убежище. Той е живял в Турку и в център за бежанци."Чакам коментар от Меркел, Брюксел и еврослугите им тук.

3

Анонимен

преди 6 години

Ако има всекидневни двубои с ножове ще се закали характера на белия ***,който блее като агне на заколение и нищо не предприема пред дръвника.

2

Дpиc. БГ

преди 6 години

Расисти ли са финландците?

1

аха

преди 6 години

Тва Турку нема да е много далече от столицата Хелзинки... ...та може би терористите разчитат на някои Комитети от там?!