9

Затворко

преди 6 години

ДА какво са построили демократите? Дворци за себе си с откраднати от държавата пари. Най точна е фразата им "да го духат бедните".

8

Анонимен

преди 6 години

С тази стоманена мрежа вие бетон ли ще леете или Хасфалт ще слагате бате.

7

До Аннонимен6

преди 6 години

Селянинът от Правец бил построил. Ти какво знаеш за селянина от Правец? Като те гледам си неоатлантически филиз. Понятие си нямаш какво е построил правешкия: Цяла държава,лека и тежка промишленост,земеделие и животновъдство,безплатно обучение и здравеопазване,мир и спокойствие. Какво построи банкянският гражданин? Хаос в държавата,мизерия,безработица и обезверени хора. Като не ти харесват панелките,*** да живееш на дядо си в сламените палати! Милиони хора в Европа все още живеят в панелки.

6

Анонимен

преди 6 години

В България само може на такова нещо, като това построено от червените *** да му се вика "магистрала". Каква магистрала е това. Селянина от Правец бил построил, и какво точно? "Магистрали" на вълнички, панели дето са грозни и се чува вътре какво прави съседът.

5

константин

преди 6 години

Всяка година ремонти, ама пари трябва да се усвояват. Защо не направят нещо както трябва и да не го ремонтира. А те правят нещо, крадат повечето пари за ремонта и нещото става некачествено, и след кратък период отново се започват ремонти, Крадци са герб. Да, но и българите изобщо не протестират за нищо.

4

До 4

преди 6 години

30 ст

3

Анонимен

преди 6 години

Ремонтът на Ремонта за кога е насрочен - за ноември или за декември.

2

Анонимен

преди 6 години

Оставка на Некадърницата, Еднокнижния й шеф и цялата им крадлива шайка.

1

Boko bo

преди 6 години

Споко другото лято пак е за ремонт. Всяко лято е така. Бул Ленин преди 20г. не го пипнаха, а сега Цариградско минимум веднъж... Ама така е гарантирано от ГеЕРБ