26

Категоричен

преди 6 години

Има да гасяяяяяят Айфеловата кула!Така им се пада на западняци.

25

българина

преди 6 години

Могат да съдят колкото искат

24

Анонимен

преди 6 години

Същият Юнкер който получи при избирането си писмо от американска еврейска организация в което го възхваляват и казват как ще го подкрепят и т.н. Сега знаем за кого работи Европа и за постигането на целите на кои кръгове работи.

23

Анонимен

преди 6 години

Е и какво от това. В същото време продължава импорта на емигранти...

22

хммм

преди 6 години

Вица на деня "Европа остро осъжда терористичния акт". И какво направи Европа за да не се случава това, продължава да вкарва исметт от близкия изток, и северна африка. Целия свят се смее на европа в момента, превърнахте от континент номер 1 по желание за живот до мишена номер едно за атантати и възможни убийства на деца и невинни, как не ви е срам.

21

така

преди 6 години

Сега малко плюшени мечета свещи и цветя и така до следващия път..Само дано не мечетата че европа с цялата си сбъркана политика ако не се спре навреме я чакат лоши дни и мечетата ще се продават като топъл хляб. Дано в скоро време на някой от брюкселските зелки им просветне и престанат да си затварят очите а в същото време забогатяват прибирайки всички знаем чии пари, за да ни заселват с ядрени физици с психични и любовни проблеми!

20

Циник до 25

преди 6 години

Няма такова нещо колега! За разлика от Германия финландците правиха живи вериги , държейки плакати - "Не ви искаме! Връщайте се откъдето сте дошли!"Проблема???В цялата Европа - народите НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС!!!Мароканец във Финландия....докато германците букват почивка в Мароко...клети марокански бежанци се "спасяват" от....От липсата на пари - за едното лежане, и масакриране на невинни, работещи за да ги издържат!

19

Анонимен

преди 6 години

Щом и до Финландия стигнаха....... лелеее. ините са последните на които тези злодеи могат да си помислят да "отмъщават"! Те са най - неутралната и толерантна страна от всички страни в ЕС, по отношение на исляма. Сега няма да се изненадвам ако терористите стигнат Лапландия и атакуват къщата на дядо Коледа

18

Ти да видиш

преди 6 години

ЕС осъждал. Нали същият този ЕС ни докара това зло? И продължава.....

17

Анонимен

преди 6 години

докато глупациите се кланяте на Бацетой пък на Меркелицатя надуваа кавалии на Юнкертой пък на циониститеТАКА ЩЕ Е!

16

Анонимен

преди 6 години

20/44 коментара. Надявам се редакторите не са в близост до джамия - място за реклама на санитарни възли.

15

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ ЛИБЕРАСТИ-П*8РАСТИ УПРАВЛЯВАЩИ ЦИОНИСТКОТО НЕДОНОСЧЕ ЕС СТАНАХА ЗА СМЯХ И НА ГАРГИТЕ.ТАКИВА ЖАЛКИ МЕКОТЕЛИ МОГАТ ДА ВИРЕЯТ САМО В ЮДЕО-МАСОНСКИЯ САТАНИСТКИ ЕВРОСЪЮЗ

14

Анонимен

преди 6 години

ес осъдила...на думи ...плямпат си гадовете-осъждат-възхваляват и това било новина

13

наблюдател

преди 6 години

Много крайна реакция от ЕС, недейте така срещу мирната религия! Толкова е импотентен ЕС, че това с осъждането е най -крайната възможна мярка. От хубавите някога скандинавски държави ще стане хубав халифат както е тръгнало.

12

Либералист

преди 6 години

добре, че нищо не зависи от червените *** - те пряко доказаха, че са издънката на еволюцията! Срам сте дори вече и за степните азиатци - Президента Плевнелиев дори Ви надцени! Европа е сила, обединена и ЛИБЕРАЛНА! Дерзайте свободни европейци!

11

Shark

преди 6 години

ЕС осъди....Юнкер мислел....Айсе стига глупости, ЕС е пътник, а тоя алкохолик Юнкер е за затвора. Възстановяване на смъртното наказание за тероризъм и за убийство! Депортиране на всички мюсулмани от Европа! Само крути мерки ще спасят Европа, иначе ще стане страшно. Мдаа започвам да мисля, че онзи малкия, с мустачките, през 39-та е бил прав за много неща!!!

10

:(

преди 6 години

Време е,да пуснете Брейвик от затвора! Още жертви ли искате да има, от побеснелите амуджета???? Той ще се оправи бързо с тези ножари... Да ви пикая на измислената демокрация! Като ви е малко мозъкът нека да ви колят,ще ви дойде акъла ама явно още време е нужно.

9

Крети

преди 6 години

Не е атентат Финладците не са се интегрирали просто , това са културни особенности на новите им съседи!

8

щщд

преди 6 години

Дали ще им стигнат плюшените мечета и розовите знамена?

7

БАЧКАТОР

преди 6 години

При демокрацийката е така. Малцинствата си безчинстват на воля. Опитите за вкултуряването им се наричат расизъм. От САЩ . Всичкото зло идва оттам!