46

Анонимен

преди 6 години

Или Ние или те

45

До Германистан

преди 6 години

Аз не разбирам защо си толкова загрижен! Радвай се тогава щом предвиждаш тез работи гуpбетчия...Времето ще покаже дали ще се осъществят анализите ти! :-)

44

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

За 48 "До Германистан"Ех *** ислямска, пyмиар дpъглив, лaйнояд ердогански заради ислямиста ердоган турция ще се разпадне на светска, ислямска и кюрдска, за кипър няма нужда да ти обяснявам. Турция беше велика сила, с развита наука, индустрия и туризъм, ердоган се опитва да я превърне в ислямска клoака.Самия ердоган ще гние в затвора доживот, ако не го сполети заслужената участ на кадафи. А самия ислям ще отиде където му е мястото в лaйната на cвинята.

43

Анонимен

преди 6 години

Всичко е резултат от га.дната покана на Меркел да дайдат в Европа.---Глупости, десетилетия преди това Европа вече беше пълна с тарамбуки от къде ли не. Особено Франция. Само им трябваше някой да ги радикализира.

42

До отврат

преди 6 години

Личи си колко си чел Корана...Човек, който даже не е отворил корицата на Корана да ми тълкува какво пише...Колега аз като мюсюлманин чел Корана не срещнах такъв абзац!!! Чел ли си поне Библията!?

41

Наивен

преди 6 години

Никаква милост към терористите. По добре смърт на място, отколкото арест, многогодишни дела и присъда за определено време. После отново на свобода и отново...Само че звучи страшно-ЗАПОДОЗРЕНИ хора са ликвидирани! Ами ако има и невинни, ами ако по някаква причина някой ме заподозре и мен? Как така се раздава правосъдие само по подозрение? Не отиваме (отиват) ли в другата крайност-лов на вещици?

40

отврат

преди 6 години

В Корана си го пише черно на бяло,че воин убит от жена няма място в Рая!Кюрдски жени започнаха да трепят ислямисти в Сирия,но кой знае защо янките ги бомбардираха,вместо да ги подкрепят!Всички знаят за това нещо,но всички се правят на умрели лисици и се борят",ама мноого люто се борят с джихадистите!И никъде освен в Сирия и Русия няма женски съединения за борба с ислямските убийци!

39

lYl

преди 6 години

"Винаги ликвидирани, защо до сега няма един жив уловен, може би, защото ще разкажат доста интересни неща"Ликвидирани и то "заподозрени", но асъл виновния шофьор обикаля с ръце в джоба! Евро демократичен манталитет!

38

До Германистан

преди 6 години

"Ердоган е ислямист, диктатор и престъпник..."Вие може да си мечтаете само за такъв лидер като Ердоган...защото вашите демократчета не могат без разрешение и помощ дори и войници-пазачи да пращат на границата!

37

Анонимен

преди 6 години

Винаги ликвидирани, защо до сега няма един жив уловен, може би, защото ще разкажат доста интересни неща

36

До бг

преди 6 години

"Всичко е резултат от га.дната покана на Меркел да дайдат в Европа. "Както винаги пак се разсъждава много аматьорско...Не, че ги покани...А, че създадоха терористи и причиниха война и предизвикаха хората да се изселят от родните си места! Та заедно със сивилните дойдоха и сякви...Та ако бяха послушали поне и "диктатора" Ердоган за сигурна зона в Сирия може би щеше да е поне малко по добре! Тогава поне нямаше да има такова изселване! Научете се да разсъждавате без капаци в очите!

35

Анонимен

преди 6 години

4 praseta po-malko - tova dobre! A koga semejstvata im? I skapanata darjava, ot kojato idvat????

34

До Българин

преди 6 години

"България се пише с главна буква. За сведение на неграмотните драскачи тук."Колега знаеш ли приказката Каквото сееш това събираш!Та махни капаците от очите и погледни коментарите и по надолу...и Турция се пише с главна буква!!! На *** проблема му е, че гледа ама не вижда всичко...и заради тоз негов манталитет е обречен все да си кара на задна!

33

lYl

преди 6 години

Тези терористи под името ислямисти ги създадоха и хранят американци, европейци, ингилизи и ционистите...за да вленат те в тяхните страни за петрола...сами си го направиха...тия *** не са никви мюсюлмани!!! Но нещо гаргата почна да им вади окото!

32

Българин

преди 6 години

България се пише с главна буква. За сведение на неграмотните драскачи тук.

31

бг

преди 6 години

Всичко е резултат от га.дната покана на Меркел да дайдат в Европа. Е дойдоха. Сега тая па.тка да предприеме мерки да ги изгони, не да ги интегрира. Това не става.

30

Анонимен

преди 6 години

Крайнодесни на протест! Ха-ха-ха-ха! И какво? Мечетата не бяха розови, а черни ли?

29

Анонимен

преди 6 години

Защо всички европейски лидери мълчат? Защо не кажат че трябва това нещо да спре веднъж завинаги? Аааааа..сетих се, защото бай Дончо не позволява да се говори против ИД.

28

Анонимен

преди 6 години

Меркел, теб лично Фюрерът би те обесил на първото дърво! Я кажи как ги интегрираш тия урроди на семействата на тримата загинали германци в Барселона, ОВЦА!

27

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Ердоган е ислямист, диктатор и престъпник. Той измисли или поне експлоатира "гюлен" за да репресира колкото може повече хора за да държи в cтрах останалите. Но в един момент ще му направят истински преврат. Не е ясно обаче дали ще е преди или след като турция се разцепи на четири.