10

Anonim

преди 6 години

Не не нито арабите нито мюсюлманите мразят "щастливия" живот в Европа, който иска да се увери в тези мои думи, просто да гледа Араб идол в гоогле и ще се увери сам, че и те имат щастлив живот.

9

Anonim

преди 6 години

Според мен тези младежи са бедни, те стават лесна жертва на МОСАД, който първо им общава светло бъдеще за техни семейства и богатство, след което ги ликвидира за да не се разкрива кой стои зад престъпленията... Израел окупира богати на природен газ и свещени за християните и мюсюлманите палестински земи от преди 69 години, затова целта от терора е "с един камък да удари два заека" - от една страна да настрои запада срещу мюсюлманите и от друга страна да дава оправдание на Израел за окупацията.

8

Димитър Борисов

преди 6 години

Докато съществуват чиновници в ЕС с болен мозък, които умишлено заселяват стария континент с престъпници от Азия и Африка, ще става все по-лошо. Народите на Европа не трябва да са като стадо овце и да се примиряват а трябва да се протестира и да се потърси съдебна отговорност на неадекватните чиновници в ЕС. Тези чиновници носят не по- малка вина от Хитлер. Особено Ангела Меркел.

7

hodrchapovylnite

преди 6 години

Какви мъже са тия терористи , след като са тръгнали да газят и убиват беззащитни хора. Я да ги изправя срещу двуметров, въоръжен до зъби опитен войн, да ги видя тогава какви мъже са.....ще напълнят гащите. Време е да изчистим християнска Европа от тях.

6

Хейтър

преди 6 години

До БХКМммммм , ти не знаеш моята гражданска позиция , а тя е такава , че ако те пипна няма да ти е гот !!!!!

5

ПИАР МЕРОПРИЯТИЕ Е

преди 6 години

тези нагли престъпници по традиция манипулират униформени да убиват извършителите

4

анонимен

преди 6 години

Само преди няколко месеца испанци протестираха по улиците на градовете в защита на мигрантите

3

Анонимен

преди 6 години

А провериха ли пръстовите му отпечатъци дали съвпадат с тези от белия микробус?

2

Анонимен

преди 6 години

те мразят щастливия живот на западните хора,не могат да приемат,че хората могат да живеят добре без да вярват в техния бог и целта им е да го рекламират пред своите хора защото явно ги губят,насилието и страха са техните методи за насилствена реклама на религията им

1

БХК

преди 6 години

Горкият!Да го застрелят като куче, само защото е изразил гражданската си позиция!В какъв свят само живеем!