10

Анонимен

преди 6 години

Абе ако всеки втори е въоръжен, дали ще ни трепят така като ***. Ще ви защитят политиците , вервайте им. Те освен да налагат по репресивни закони и да те правят по прозрачен от водата, друго въобще не мислят да правят. Тях ги интересува да издоят данъка и да векуват на власт, пък това че малко ни трепят, даже е добре дошло - паника и стрес правят уповаването в институциите по големи. Ако в Барселона имаше 30 въоръжени от стотиците по улицата, щеше да се приключи след 65 метра не след 650..

9

Толер Толеров

преди 6 години

Повече толерантност му е майката ! Само с повече толерантност ша са оправят нещата... Какво толкова е станало ? Таверна , страдалец мюсюлмански мигрант приканвал финландците в бара с призива "Ела в Бара" , който недоброжелатели твърдят че било "Аллах Акбар" ... И понеже местните също не са разбрали , мигранта леко се ядосал /амок/ и ги подкарал с нож към бара. Това е обяснението , няма какво друго !

8

Анонимен

преди 6 години

Можело още да има на свобода. Аз да светна замаяната полиция - още много са на свобода. Досега беше лошото. Сега започва страшното. Тея тарамбуки даже всички да ги заловят, идват на смяна соплоивите им наследници. Те тепърва ще мина колят и газят.

7

Веско

преди 6 години

На арестувания му кажете, повече да не прави така. И да си ходи ако иска.

6

Анонимен

преди 6 години

Продавам плюшени играчки на промоция - за всички които искат да се въоръжат и да победят тероризма !

5

Исмет

преди 6 години

ЛЯ ИЛЛЯХЕ ИЛЛЯЛЯХ

4

ZULU

преди 6 години

OTI JIV LI SI BRE ERDOGANOVSKI PLIH,HAYDE NA LEVU U DISPANSERA V STAMBUL.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТоя с ритниците на морето беше швед, ама карай. За тебе швед, финландец - все тая. :)

2

Анонимен

преди 6 години

На този етап и нас не ни е страх, ама само на този.

1

от Брюксел

преди 6 години

Голям праз, нас не ни е страх.