18

Въпрос

преди 6 години

До прекалихтеЗнаеш ли, че има съдебни решения за незаконни строежи на г-н Симеонов от 2013 г., но не са премахнати, т.е., решенията на съда не са изпълнени. Това ли са положителните неща?

17

Въпрос

преди 6 години

Защо не са премахнати незаконните строежи на този човек?! Защото той е властта и той раздава присъдите?

16

ВУТЕ

преди 6 години

Нане, виж димукратите какво правят като дойдоха на власт! Вуте,щом не можаха да организират да се изкупи ,,Евангелието на Левски,, аз и всички ние нищо не очакваме и от тях!

15

много интересно

преди 6 години

защо В.С. не извърши проверки на варненския плаж, половината от който е зает от заведения. Има и изградено заведение, което заема цялата плажна ивица. Май във Варна не му стиска да се прави на мъж.

14

прекалихте

преди 6 години

Тука трият положителни коментари за акциите на министъра!? Под окупация ли сме? Май, да, при тая свирепа цензура и диктатура в медиите на господин Со рос!

13

Джъстиса

преди 6 години

Става за стражар. Ама защо е вицепремиер?

12

Анонимен

преди 6 години

Засега Валери е добре.Лошо ще стане, когато атракционите го погнат.

11

Анонимен

преди 6 години

До хм. Това е добър шанс за България. Ние сме сравнително безопасна дестинация и това може да ни доведе много клиенти ти. Въпросът е, да изглеждаме и като добра дестинация, а не като място с евтин алкохол, посредствена храна, нулево обслужване и върла дъндания.

10

Анонимен

преди 6 години

Браво на Валери Симеонов.

9

Анонимен

преди 6 години

Господин Симеонов погнете местната влас и я заставете да спазва законите - това е рецептата. Подкупите, подкупите!!! погнете! Незаконното строителство погнете и ще се реши въпроса с шума и Ви ще сте уважавания политик.

8

Наблюдател

преди 6 години

До Явно (9)Тъnaкo, това е точно решаване на държавническо ниво. (Не)решаването до сега беше на махленско.

7

Dabi al

преди 6 години

V park Rossen nema shum, v Atia nema shum...mir i pokoi...

6

Явно

преди 6 години

Много грехове има Симеонов,щом така се е развихрил да навакса.Обикаля като решетарка,видяла се облечена във висша власт. Проблемът трябва да се реши държавнически,а не своеволно,на махленско ниво.

5

Анонимен

преди 6 години

Не втори мандат. Вечв цъка часовника на този мандат. Голяма хапка лапна с цялото море :))

4

Анонимен

преди 6 години

Усещам как няма да има втори мандат.

3

Схемата

преди 6 години

Тоя си проси боя .. и накрая пак има някой виновенн

2

хм

преди 6 години

В Екосъюза патриотите са еколози.В България взеха да го играят шумо-анализатори.Чудя се след 3 атентата за по малко от ден в ЕС този патриот най важната му кампания срещу Содома-Слънчак ли е?ПР съвети ли да давам вече или "патриотизма" беше само за изборите.

1

Анонимен

преди 6 години

Каналджията далавери симеонов, използва поста си за да урежда лични неща. А и откакто я няма с мими катетъра и очичките, де що има държавен хрантутник в бургаска околия, вие втора година от глад. Сега никой не се отчита и глад майка,затова суджука е пратил тоя. Миналата година беше баба меверана. А нека институциите проверят и сградата на скат да не би да е построена върху дюни.