35

Е

преди 6 години

"На хората се препоръчва да не ходят в центъра на града. ... ще засилят мерките за сигурност"Това в 21 век... нещо не е наред хора....

34

мнение

преди 6 години

Ръцете на Меркел са вече до лактите в кръв. Също и на Бойко, приятел на Меркел, заедно с кликата покрай него, които са също ревностни евроатлантици. Имената им знаем всички.

33

гост

преди 6 години

Благодарение на Ангела Меркел ще има много атентати във ЕС. След десет години ако продължава това бързо заселване на емигранти от Азия и Африка, европейците ще станат малцинство. Като харесва тези терористи да си ги осиновява и да живее заедно с тях. Тази жена прави повече бели на човечеството и от Хитлер.

32

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

31

евроатлантик

преди 6 години

Човека е психически неуравносен защото соцялните му помощи са твърдо ниски.

30

мъка

преди 6 години

новата 4умма на 21 век

29

мъка

преди 6 години

новата чум'а на 21 век - аллахакбаризма

28

Категоричен

преди 6 години

Разрушиха соц. лагера, отвориха широко вратите за исляма и както българина казва: Каквото повикало това се обадило.Сега ги колят като прасета. Хак им е.

27

Анонимен

преди 6 години

И мен не ме е страх. Всеки ден умират хора по пътищата, но мен не ме е страх, ходя си спокойно по тротоара.

26

Анонимен

преди 6 години

Кога ще има "не ние страх.." През час ги убиват вече -верно , сега всички с "мирната" религия могат да скочат и да си правят каквото искат, защото отсреща има едни амеби

25

упс...

преди 6 години

Току що ги гледах по ВВС-то из---рода е нападнал дори жена с детска количка!Е, как да не симпатизираш на "лошата" Русия, която единственно ефективно изтребва *** в Сирия с "Мухозол"!?А, добрите западни демокрации - финансират, обучават и въоръжават хле---барките и са в най-топли и братски взаимоотношения с развъдника на хле---барките С.Арабия и Катар.псМиналия петък детето ми се прибра у дома от Барса.Беше там с приятелката си и приятелите от колежа.

24

Неа

преди 6 години

Май топлото време не прощава на никой ...

23

Неа

преди 6 години

Вече имам чувството че тези новини стават на кръгъл час , а вие ?

22

morelini

преди 6 години

Ние сме със вас....думите на висшите кадри на Европа и Светът...Поредните...Какво ги топли хората...все едно.. да убиват..ние сме с вас.Целта на тероризма беше да живеем в страх и го постигнаха.И в БГ...имало клетки на ислямисти...Като има клетки...направи това което е нужно на момента а не след като стане проблема.Днес има клетка и...утре вече я няма.И няма проблем...Имаме данни но чакаме да направят дивотията.Твърди мерки още в зародиш...а не безпомощното...ние сме с вас.....до следващият път.

21

от страст е

преди 6 години

много страстни станаха тия *** в последните 2 дни. да не би да са влезли в размножителният си период

20

серос

преди 6 години

до два часа да сте намерили някой хюсеин който е помагал на жертвите

19

ХМ

преди 6 години

Ще взема да поръчам китайски контейнери с мечета, с лозунга "не ни е страх", с името на по-големите европейски градове.Политическата безпомощност и пропагандата на търпимост са на невероятно ниво.

18

Анонимен

преди 6 години

Къде са нападателите? Искам да им дам мечета и да им умия краката преди да им засмуча резания гуреливец!

17

тъй

преди 6 години

Хайде евро политици, захващайте се с проблема - вадете плюшените мечета.

16

шматка

преди 6 години

Кво ни пукаНАС НЕ НИ Е СТРАХ!!!