23

Galat

преди 6 години

Ami za kakvo plastate zaplati na askeri, moriaci, policai, agenti, prokurori, sadii, kmetove, zamestnik kmetove, obstinski predsedateli, obstinski savetnici, hei, ban, bum, bsk, vnoski v eu, nato?!Pa to nema koi da vi brani ot hioer mega zvukovi nostni i dnevni teroristi?!

22

Анонимен

преди 6 години

Що не пробва с Алея Първа във Варна? хахаха - не смее. Ще го набият. А от там също има шум. Това е работа с двоен аршин, затова не му вярвам. Хубаво, че има натиск върху шумните заведения, ама пък да вземат лаптопа на диджея е просташко. И като какъв е той там, така и не разбрах. Виждам, че хората искат да се спазва закона, ама не съвсем законно. Това не е ли противоречие?

21

Албена

преди 6 години

Да, вижте Албена. Тихо място. Просторно. Много зеленина. Семеен курорт. Забавления основно за деца. И е пълно. Такова място беше и Слънчев бряг.

20

Анонимен

преди 6 години

Щом враговете на господин Симеонов кълнат и акат кръв, значи всичко е наред. Напред господин Симеонов!

19

Анонимен

преди 6 години

БРАВО ВАЛЕРИ! ОТ ПИЯНИТЕ ПИШЛЕМЕТА В СЛЪНЧАКА НИЩО НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ /ВИЖ АЛБЕНА/

18

Анонимен

преди 6 години

Там е работата,че тези,които творят законите,не ги спазват и гледат собствената си изгода.Примерно измислили са да падне тавана на пенсиите от 2019г.Значи,ако се пенсионираш декември 2018 г таван-900лв.Но ако се пенсионираш януари 2019 -можеш да вземеш над 3 бона,ако си дупетат примерно.Справедливо е или за всички таван или за никой.Кой каквито осигуровки е плащал.А на някои нахалници държавата им плаща осигуровките.Н

17

Тихомир Томов

преди 6 години

Ха ха ударил по наркотиците ?! Вие добре ли сте . Шума от *** махали не е ли по- вреден за живеещите в градовете , които ходят на работа . Решението е елементарно : автоматични изключватели на тока при превишаване на норматива . И да не забравите да отидете на манифестацията в Созопол организирана от бармани , хотелиери , сервитьори и пласьори за СубСидеров - най-благия , кротък и платежен политик ............................Атака Победа !

16

Анонимен

преди 6 години

С тази си проява Валери Симеонов удари по бизнеса на мафията, удари бизнеса с наркотиците, алкохола, проституцията, сивият сектор. Страданието на мутрите е песен за ушите ни. Това да се видят стачкуващи против спазването на законите на една държава показва, че Валери е на прав път. Дано това е само началото! С 2 проверки накърнили бизнеса на мутрите по морето патриотите най-малко си удвоиха подкрепата. Така се прави!

15

zaw12929

преди 6 години

Заставам в този случай зад Вицепремиера- той иска ред и така трябва. Искаме закона да се Пспазва от другите, а ние... както си знаем- да шумим и да работим без касови разписки. Затова сме най бедни- от глупава алчност да печелим жълти стотинки- ограбвайки държавата...

14

Krai bosfora shum se

преди 6 години

Dokato slushame hihopa shumi shimi valeri....minnata industria hoooop izvednaj udvoila vnoskite si v bege darjavata ot 60 na 120 miliona leva...da pitame togava po kakvi tehnicheski matematicheski bege pokazateli e stanalo tova europeisko chudo?! Dali i na bege miniorite sa udvoili europeiskite zaplati?! I kato kak taka izvednaj hoooop norvejkiat kral i norvejkata kralica im idva gram i malnia v uma i ni udria po bege glavite s 25 miliona evro gratis europeisko chudo?! Minni explozii li idat?

13

Анонимен

преди 6 години

Клоун!

12

3213

преди 6 години

Тези млади индивиди, които протестират не може ли да си намерят по-читава работа с трудов договор и т.н. Те разчитат на сезонна заетост и тлъсти бакшиши, защитават работодатели, които са срещу държавата. Същите тези протестиращи ги няма, когато обществото стачкува в защита на важните за държавата закони и т.н. Уважаеми млади хора, защитавайте правата си, а не "работодателите" си!

11

Петко

преди 6 години

Браво на Валери! Първо трябва да се смачка носа на демонстративната простащина.

10

Анонимен

преди 6 години

Патриоту,песните и танците да са ти проблема,а не ислямизацията с ел бъдещо откъсване от страната на цели територии.Усилено се работи в Кърджали,Хасково,Лудогорието,Якоруда..Планът е класически-срива се производството,младите се изселват,изкупуват се земи и се насаняват мюсли,на които трябва да осигурим автономия.Земя и 17 къщи от Каблешково примерно са продадени на кувейтски гражданин.Що ли?Планът се казва "Зелен диамант"Косово,Македония,сега сме ние наред.

9

Анонимен

преди 6 години

Че сте зле не е истина, радвате се на един цирк. Този вместо да се занимава с мафията, тръгнал да гони шума и всички патки му пляскат забравяйки са мафиотите. И ето, целта е постигната.... Тва не е ли пародия на държава?

8

иво

преди 6 години

е явно е време да по издоят и заведенията по морето та тръгнаха на акция методично се удрят разни браншове но ен зада се оправят нещата а да се вземат нужните комисионния ми кажете като гониха ДДсарите да не би това да е спряло или васжи други уж оправени проблеми всичко си продължавапросто валерката се е научил от тиквата как се завзема бизнес помнете ми думата като мине тоя цирк тоя смотльо ще се окаже с още 10 тина заведения по морето и о все хубави-пак ще говорим

7

вече ще гласувам

преди 6 години

Това е наболял проблем и за Варна. Заведенията в Морската Градина се надвикват и пречат на жителите на града да почиват.Трябва да се поставят норми на шума като децибели и време през което могат да работят. Също така трябва да бъдат наложени ограничения за децибелите на мотоциклетите които демонстрират по градските улици.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на господин Симеонов! Мъж с топки. Нека всички се обединят и мачкат мътилката по върховете!

5

анонимен

преди 6 години

Това е първият опит в държавата да се излезе открито срещу мутрите.Продължавай Валери.

4

Аnonimen

преди 6 години

Оле че знаиност