35

Ники

преди 6 години

А за тези милиони не може ли да им изпратим за отглеждане 250 раирани .....?

34

наивен

преди 6 години

дайте на 25 диверсанти по 1 милион и списък с данни за всички престъпници. Предполагам до 2 месеца всички затвори ще се преоборудват на шивашки цехове... А престъпниците ще беседват с алах, мохамед, банго васил (или с друг бог, в който вярват).

33

До 25

преди 6 години

Струва ми се, че като станем затвор на европа, единствените затворници, които ще ни пращат всъщност ще са върнати родни цuгaня, които запълват техните

32

Анонимен

преди 6 години

До Yasho Много скоро, няма да усетиш кога, и ТИ ще станеш "изфъскала пенсия", на никой не се е разминало. Спомни си тези думи тогава, когато други млади ще им се драйфа от тебе!

31

Yasho

преди 6 години

Щом в една нация не са приоритет младите, а само изфъскали пенсии в този свят , който върви с не знам какви темпове ..квото било било кой както оцелял оцелял ...не се прави на много праведен в комунизма българският тарикатлък беше стил бай *** аре бегай у лево

30

до 2

преди 6 години

До Пенсионер,е,няма такава наглост,пенсионерите да бяха работили,а забравих,те тая дума не са я чували,сега пък продадоха децата си по чужбина и на старини продължават да живея както и на младини,шапка на тояга,няма такава гнус по света като българския пенсионер

29

Анонимен

преди 6 години

Какво ще ни ги дава тези милиони. Направо да им ги пратим по пощата нашите затворници да си излежават присъдите при техния лукс. Може да ги научат и на норвежки и да им построят къщичка в някой фиорд .

28

Анонимен

преди 6 години

Откакто в затворите се напълни с кокошкари, а и нали има по малко и *** (от кумова срама), за да не се чувстват дискриминирани, сега ще им подобряват условията. Иначе току виж че започнала масова практика да завеждат дела с бхц-то че нямашо телевизори в килиите и матраците не са със сребърни йони.А колко ще се открадне от тея милиони, е въпрос на възможности :)

27

Анонимен

преди 6 години

Щом са за по-добри условия за килиите на политиците, че Сотир нещо ги подпука, само забрави нещо завряния зет!

26

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече мотивация имат криминално проявените сами да се предават на полицията и да седят зад петзвездните решетки, толкова по-добре за нас, простосмъртните и прошляви ***. Допълнителен бонус ще е че ще имат по-малко възможности да се размножават. Още по-добре за нас.

25

Breivik

преди 6 години

Ако е за нови затвори с повече малки килийки да иначе да си ги наврат в белите *** и да си гледат тяхната държава там, дето убийци на деца живеят като царе в пандиза и ги съдят че им били сервиралу счупена бизквита.

24

Анонимен

преди 6 години

Безплатен обяд няма! Норвегия си плаща да няма пришълци от България. Иначе от арабските държави и Африка - МОЖЕ!!!

23

do Yasho

преди 6 години

Тези пенсионери са твоите баби и дядовци, родители на твоите родители! Ти къде си отрасъл, кой те е гледал или си бил изхвърлен между блоковете!

22

Анонимен

преди 6 години

ще има ли луксозни електрически столове в луксозните затвори,за масажи.

21

Boyan

преди 6 години

За да им е приятно на нашите престъпници като на техния *** Брайвик...

20

Yasho

преди 6 години

Стига вече с тез пенсионери те са си взели хубавото в комунизма ...мекото на хляба са взели.За запазване на нацията мисълта трябва да е съсредоточена в младите ......колкото и да са мачкани в живота оцеляват Обърнете внимание на младите нищо , че са здрави :) ))))!!!!

19

данъциплащач

преди 6 години

като станат луксозни затворите,всички влизаме да живеем там,че навън стана нетърпимо дивашка държава

18

Анонимен

преди 6 години

безплатен обяд няма.просто така.къде ли е уловката?ще ни изпращат европандизчии ,да се превърнем в затворът на европа.

17

Анонимен

преди 6 години

Луксозни затвори и висококвалифицирани престъпници?!

16

Анонимен

преди 6 години

До Странни коментари Пълно е със и болни пенсионери, които вегетират с 150-200лв. Тези хора вече не могат да работят и единственият начин да им помогнеш е като им дадеш повече пари,за да изживеят края на дните си по по-достойно, а не като ско.тове!А колкото до рехабилитацията на престъпниците, първо държавата да се пребори с корумпираните политици,които дават "прекрасен" пример на народа, че не с честен труд , а с далавери се изкарват пари. Иначе нищо няма да се промени.