7

Анонимен

преди 6 години

Зодии...Пфу..! Който ви Обича ви Обича! Рано или късно му се пречупва езика и някак си излиза от него с любов непринудено.А и на един влюбен човек му личи.

6

Анонимен

преди 6 години

За мъж Козирог става на въпрос. Той не може просто така да хвърли думи в пространството, ако не го мисли и чувства. Като Гошу!Гошу се бъзика с жените,явно.

5

Анонимен

преди 6 години

Аве Гошу нали беше Овца.И ти вече не знаеш кой си.

4

\ /

преди 6 години

Ние сме мъж Стрелец и Козирогиня. Заедно сме благодарение на неговата решителност и чар /никога по-рано не бях приемала настоятелната молба за запознанство от страна на напълно непознат, без да има кой да ни представи един на друг, не знам как се доверих на моя Стрелец/. Впоследствие, той наистина много помогна за някои от моите успехи.И да знаете, че наред с харесването и привличането, взаимните компромиси наистина са от голямо значение. Не знам дали зодиите оказват влияние.

3

Анонимен

преди 6 години

Кога е истината когато се връщаш при жената.Дори и да се скарате не можеш без нея.Липсва ти! Мъчно ти е за нея! Въртиш,сучеш и пак при нея.

2

Гошу

преди 6 години

Аз съм Близнак и лошото е, че когато някой път казвам "Обичам те" наистина го мисля, но някой път просто го казвам и нищо не означава.

1

Анонимен

преди 6 години

Козирог е вярно.