66

Lan

преди 6 години

Честно - нищо нямам против човека - могъл, помогнал, Господ здраве да му дава! НО ме е яд на тази политкоректност. За десетките, а може би стотици испанци, които са помогнали няма да научим нищо...но виж за този човек - ДА! Че как да изпуснем баш за него!?

65

Я гледай

преди 6 години

Ела да ме убиеш.Няма да ме сплашиш.Ха , ха...

64

Анонимен

преди 6 години

Меду другото исляма изживява последните си 20-на години в това, в което се опитват да го превърнат или по-правилно е да се каже поне да го съхранят С. Арабия, Катар, ОАЕ с огромните суми нефто-долари.Мнозина от родените в Европа мюсулмани са зомбирани от различни секти с милиардни вложения. Повечето от тях дори не разбират смисъла на религията, просто млади бунтари с промити мозъци срещу системата на транснационалните мега корпорации с техния NWO.Съболезновани на близките на пострадалите!

63

Милен-Менко

преди 6 години

Гнусна долна статия.

62

до Членска карта

преди 6 години

Гнусна поръчкова статия...----Не знам дали е поръчкова, но поне 70% от мюсулманите родени в Европа не са като тези нахлули от Бл.Изток.Работил съм с Алжирец, а по-късно и с арабин от Тунис.Алжиреца беше мюсулманин абсолютно интегриран. В бара, с водката и халба бира, и беконче с коричка за мезе. -)))Тунезиеца ревеше от смях когато се бъзиках за 70-те девици.Казваше Абе, аз с три не мога да се оправя (имаше две прекрасни дъщерички) защо са ми 70!!!Но, има и други, с промити мозъци...

61

Членска карта №7

преди 6 години

Гнусна поръчкова статия...

60

Анонимен

преди 6 години

Василева и днес ще ти го повторя. Отв.ратителна си . Пожелавам ти един га.ден ден.

59

Анонимен

преди 6 години

Mохамед , да не е атентатора?

58

Анонимен

преди 6 години

...ще повърна ...от политкоректността , от пропагандата ви, от платените ви новинки чичто цел е да не падне и косъм от глава на мохамедчо, докато убиват християни .

57

Pissed Off

преди 6 години

Mohammed, go home!

56

Мен

преди 6 години

Тази новина ме накара да се разплача.... Каква подигравка... От Брюксел ли я пуснаха? Този сигурно още не е пристигнал в болницата с контрола които има

55

тъпчо

преди 6 години

До ИнтелектуалецМного си ЕнтелЕгентен, ами ако този е минал на етап Такийя, к'во прайм?!Намери и прочети за трите основни ислямски доктрини - джихад, хиджра и такийя.Първото сигурно знаеш какво е, второто е преселение и разпространение на исляма. Така че нямаме бежанци, а имаме хиджра. Третото си го намери сам.При наличието на такива лидери в Европа, трите засега успяват ... за съжаление на европейците!

54

Интелектуалец

преди 6 години

Ето този случай показва,че не всички мюсюлмани са лоши хора а точно обратното. Ние като истински европейци трябва да отворим граници и обятия за поне един милион афганистанци които да излязат на пазара на труда и заедно да градим една просперираща и демократична България напук на Путин и неговите почитатели.

53

Анонимен

преди 6 години

Интересно колко ли туристи е успял да извози този Мохамед, все пак, като след атентата са видели как брадат ислямист, вероятно носещ ***, им налита като муха на мед с предложение да ги откара някъде. Представяте ли си!??! И как това става новина после?!...

52

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманите да ги е срам че са такива. Направо ужасно! А тая статия е евтина пропаганда, прах по кървавите лица на тъпите европеици.

51

Хасан

преди 6 години

Пропаганда

50

Да сменим името

преди 6 години

Нека да сменим името на Мусала на Тангра. Мусала означава планината на алах. Българите са го кръстили Тангра , а турците му сменят името. Нека да върнем българското има на върха , или искате да величаете чужда култура , чужд литературен герой и окупатори.

49

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново. След всяка се появява по един Мустафа, който да успи европейската прогресивна мисъл, за да може номерът с терора да мине и следващия път. Солидарност? Друг път!!

48

Да бе да

преди 6 години

Как точно новинарските екипи намират такива представители със звучни имена като Мохамед сега в Барселона, а преди и в Манчестър. Ако това общество (изповядващо исляма) искаше да сме единни щеше отдавна да е елиминирало фанатиците и крайните фракции. Те много добре разпознават кой какъв е. Но истината е една, че им симпатизират, като в Брюксел. Стига с това лицемерие, да има и добри хора, но защо трябва да ми навирате в лицето един измислен образ (ислям и доброта). Аман

47

Анонимен

преди 6 години

Как пък намериха този Мохамед, защо не намериха някой испански Санчо? Толкова народ избит по най-гадният начин, все невинни и деца, и опаааа, идва точно муслито Мохамед и......помага??? Или докато помага се кефи на гледката и после разказва, как неверниците са били газени и получили това което аллаха им е отредил.