7

до РАЗЯСНЯВАЩИЯ 6

преди 6 години

Благодаря, разбрах. Яд те е, че ТАКОВА не там, където ти мислиш, че трябва и в същото време изкарва някой лев. Печелел бил на твой гръб. Майко мила. Доста си зле човече.И като няма тениса нищо общо, как така Грогор и в топ 15 на СВЕТОВНАТА ранглиста?Не бил добър колкото Надал, Федерер, Новак или Мъри. Да, и какво от това?То и нас не е като в Швейцария, ама си е хубаво. Или поне по хубаво от 80% от държавите по света. Мрази по-малко и ще стане. Чао и хубав ден.

6

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Като не можеш да разбереш ще ти РАЗЯСНЯ!1.Провинциален манталитет който води до слабоумно поведение включително"обяздването" на куцо и сакато продиктувано от меркантилни мотиви.2.Опита му чрез медиите да получи популярност а от там и добри рекламни договори с различни компании. Разбирай да печели на мой гръб без да ме е питал!!Цветя ли да му пратя, що ли?!П.П. Тениса няма нищо общо тук.

5

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера, защо хората намразиха това момче. Дано има повече подебиди :).

4

Янко

преди 6 години

до:246-ти, 28 години

3

Анонимен

преди 6 години

Добре че Делпо беше контузен че иначе Аскьой все беше окъсал гащите.така преди години побед Ноле когато беше контузен и веднага се самоопредели като "the best" ама последва бързо ПРИЗЕМЯВАНЕ!Така ще е и сега.А иначе жалко но тениса през 2017 е като ОБРАН БОСТАН.В Мастърс до 1/4 финал да не срещнеш НИКОЙ от топ 40 говори само по себе сиза КАТАСТРОФАЛНОТО положение.

2

Анонимен

преди 6 години

Днеса, моля добавяйте към статийките за Гришо съперника му на кое място е в световния чарт и на колко години. Благодаря!

1

Гурбетчия

преди 6 години

Браво, браво Гришо.Късмет и занапред.