8

муспи

преди 6 години

Ако беше ЦСКА щеше да ги разнищи с пет гола! Мишцата на ЦСКА е еврйска, а на Анадолец турска.

7

Анонимен

преди 6 години

Зорлем тоя да го направят голям треньор !

6

майорски

преди 6 години

Тази победа все още е дело на Дерменджиев!Дори отбора да мине групите на Лига европа ...пак ще е дело на Дерменджиев.Той създаде този отбор и той му води потгготовката преди старта на сезона.Дерменджиев създаде стила на игра и го задържа еднакъв последните 3 години !Херо ще научи много в Лудогорец.Направи ми лошо впечатление снощи след втория гол,как Херо казваше на всички в отбора да намалят темпото,това никога не бе се случвало при Дерменджиев.Лудогорец докрай играе на високо тмпо !!

5

Pi4

преди 6 години

Херо да внимава с изказванията за тактически грешки. Не е постигнал и една малка част от изграденото от Дерменджиев. Аз лично не вярвам, че ще надгради нещо в този клуб.

4

Киро Гела

преди 6 години

До Анонимендо 3 : Кой от футболистите на ,,Челси,, Ман Юн,, ,,Ман Сити,, е от Лондон или Манчестер?

3

Анонимен

преди 6 години

Прав е номер 1, кой от футболистите е от Разград? Само чистачите и шофьорите на автобуса. Дано елиминират този отбор защото Гела за да е шампион е купил цялата федерация. Не ги и гледах дори. Да ди ги гледа Гела.

2

Т

преди 6 години

Тоя Херо е пълно менте!

1

s111

преди 6 години

Той обаче заяви, че разградчани са допуснали грешки и очаква труден реванш-----kade sa tez razgrad4ani be smeshnik te vse amudji v toz otbor :)