16

На босия цървулите

преди 6 години

Вече европодмазвачите взеха и на " босия цървулите" за да зарадват мигрантите.Боже,кога тъзи страна ще има правителства от нормални хора милеещи за обикновения българин?Скоро няма да има нужда: старите ще умрат,по - младите ще емигрират.Те вече не декларират децата си за българско гражданство !

15

anonymous

преди 6 години

Управляващите в България първо да оправят стандарта на българите, после да помагат на бежанците.Ама няма как да стане това, докато крадците от ГЕРБ са на власт.ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България.

14

Анонимен

преди 6 години

Четох,че само в Германия са отишли около 23 милиарда за емигрантите.

13

Анонимен

преди 6 години

България да инвестира да си прибере свойте бежанци..и да инвестира в малкото който още не са станали БЕЖАНЦИ

12

До 10

преди 6 години

Бабата се е осигурявала по време на целия си, пълен трудов стаж. Има правото да изисква от държавата пенсия, осигуряваща достойни старини. Дали внуците ще й помагат, това си е техен, семеен въпрос.Плащаме данъци и знаем, че с част от тези пари се помага на бедстващи. Но едва ли някой от нас е съгласен да бъде постоянен спонсор на "трайно безработни", които сами са решили да бъдат такива или на пришълци, незаплашвани от нищо в родината си. Внасяме си осигуровките не с цел да храним кого ли не.

11

питанчо

преди 6 години

А кой и кога ще помогне на България ?Сигурно реномето ни навън е по-важно от състоянието ни в страната. Антибългарски подходи

10

Анонимен

преди 6 години

Браво на Правителството!Аз внасям 1200 лв данъци всеки месец и одобрявам хуманитарните помощи, това е християнско.Тези, дето мучат, че баба им умирала от глад - вие за какво сте?Като не внасяте данъци, нямате право да мучите.

9

Анонимен

преди 6 години

Браво, а масово български деца не ходят на училище, няма какво да ядът....и това са бъдещи престъпници и ***. Как ще върви държавата напред. Масово се емигрира, децата се гледат от баби и дядовци и статистиката е видна.

8

Анонимен

преди 6 години

Кой е виновен за тези излишни харчове?!

7

Пф

преди 6 години

Браво на правителството ни и на хуманитарната им дейност.А баба ми едва крета със 180 лв пенсия(след увеличението,преди това беше 154 лв.).Баща ми е пенсионер от 3 години,но продължава да работи,защото не вижда как ще се справя само с пенсия.Аз и брат ми живеем в Англия от 4 години....Браво!Виждам че се грижите за всички други,освен за българите.

6

Анонимен

преди 6 години

Суджук паша е угодил на еврогейовете и дава пари да храним тези които утре ще дойда и ще искат джамии, ислям, ще ни избиват като неверници. А българите, кучета ги яли. Това лакейство на Суджука е предателство!!

5

Shark

преди 6 години

Точно така, всичката Мара втасала. Аза българските деца и за пенсионерите няма, така ли? *** суджуци, няма ли да ги изхвърлим вече бееее

4

ИзводОтЖитейскиОпит

преди 6 години

Всяка държава трябва да отделя по малко от бюджета си за случаи, при които внезапно някой народ се оказва в беда. Всичко се случва на този свят.Но, по отношение на онези, които вечно претендират, че са в нужда и някой трябва да им помага, най-ефикасната рецепта е една - научи го да работи и после го остави да се оправя сам. Ако непрекъснато му даваш наготово, ще му направиш много лоша услуга.

3

Анонимен

преди 6 години

Милиони левове хвърлени на вятъра.Да си бяха купили по един мерцедес нямаше да ме е яд толкова.

2

Анонимен

преди 6 години

А българите в нужда вълци ги яли!

1

Deteil

преди 6 години

Lajete. Nema fakti.