32

ТРЕБЕ

преди 6 години

да се създаде институцията Комисар по разселването към ЕК, койтъо да почне разселването... Аве ще отидем към другата крайност накрая, към хитлер и Мусолини, щото всяко действие си има равно по сила и обратно по посока действие И. Нютон.

31

(-_-)

преди 6 години

Пускайте още дрисъци в държавите си и ще видите до къде ще я докарате!

30

Анонимен

преди 6 години

Това е война! Чакам коментар от мюфтийството! НАТО не е съдилище а силова организациа. Само Германиа има около 50 млрд годишно за отбрана. Все едно ги хвърлят в тоалтната. Иде цептември, Ангела!!!!!

29

съндърлъ мъндърлъ

преди 6 години

,,Европа стои...,,Такива като Туск са по -*** от убиеца.

28

РВ

преди 6 години

И кво като мислите са ви с невинните жертви? Къде ви бяха мислите като ги канехте тия тарамбуки в белия свят? Ако почнат да ви газят вас и семействата ви, знаете ли колко бързо ще вкарате всичко в ред? Но понеже вие сте недостижими, няма как да стане. Изяждат го сиромасите....ама оня гледа, бави но не забравя.

27

Анонимен

преди 6 години

"Да кажем не на страха" -- Мони и Домчил

26

Анонимен

преди 6 години

Терористите из цял свят трябва да знаят, че САЩ и съюзниците им са решени да ги открият и изправят пред съда.===Това е наистина шокиращо! Пред съда, значи. И какво ги грози след обжалването пред 15-а инстанция - интеграционна програма или хоспис с квалифициран медицински персонал?! Извратено е официалните изявления по темата да са толкова ***. И не знам как е възможно човек да не прозре конспирация при това положение, съжалявам.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен30 Имаме екстремна ситуация повече от две години,затова и законите се прилагат"екстремно",или се променят,така че правата на "бежанците",да бъдат силно орязани.Залогът е висок-нашите животи.

24

Щирлиц

преди 6 години

"Терористите из цял свят трябва да знаят, че САЩ и съюзниците им са решени да ги открият и изправят пред съда", каза Тилърсън на пресконференция във Вашингтон с японския министър на външните работи Таро Коно и министрите на отбраната на двете страни."Ето чудесен повод за намеса в делата на неудобни държави,ето ви отговор на въпроса защо съществува тероризмът, и кой го финансира.

23

Анонимен

преди 6 години

Всички мюсюлмани ЕС трябва да бъдат наблюдавани.Влезлите незаконно и като бежанци да бъдат пренасочени в лагери,близки до конфликта,от който са избягали,където да им бъде оказана помощ.

22

Валентин

преди 6 години

Айде вадете пак плюшените мечета, палете сгради в испанския флаг и "няма да ни уплашат", "няма да променят живота ни"...***

21

men

преди 6 години

от далеч смърди на скалъпена история... уж всички ги мразим, уж не моем с разбираме, уж праят атентати и бриксел ше ни разпредели до края на септември 12000 броя рефюджийс уелкъм. и как ты меркел ханъм? как стават тея номера. във франция за послдните 30 години има повече джамии построени от колкото църкви за üпсöедмоте 200. ....

20

ноу мор фейк нюз

преди 6 години

Трябва твърда ръка !! Трябва контрола над Европа да се поеме от Доналд Тръмп !!

19

полковник Каназирев

преди 6 години

До ...15Бате ти Боко Жабоко ще ти пълни държавата с тарамбуки,защото си е дал "*** под наем" и чака от Европейската общносттранш от 160 000 000 евро за да си нахрани с тях изгладнелите съпартийци !Ана дън му . . .

18

Синдромът Щраус

преди 6 години

Братя и сестри, да излезем на шествие, хванати за ръце и с лозунга: "Нас не ни е страх! Няма да променим начина си на живот!" Видите ли терорист, незабавно го ударете с карамфил по главата и го зашлевете с вестник Шарли Ебдо! Това ще ги съсипе! За финал може и по някой гол *** да покажете, да видят те какви свободни хора имат насреща си!

17

СатаНАТО

преди 6 години

Еврогехйовете се страхуват да признаят, че всичко се организира от руснаците.Защото ще трябва да обявят война и да се бият на Източния фронт.Затова си измислят разни арабски терористи.Като ви е страх да изтръгнете злото от корен, ***.

16

РЕИС

преди 6 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ДИВАЦИ НЕ ЗНАМ. МАЙНАТА ИМ НА ИСПАНЦИТЕ, ЗАРАДИ ТЯХ И ЕС ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ НЕВИННИ ХОРА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК НО НА НИКОЙ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЯХ. СЪЩИТЕ АТЕНТАТИ СТАВА И В ТУРЦИЯ. ХЕМ ПОДКРЕПЯТ ПОД МАСАТА ПКК ХЕМ СА ПАРТНЬОРИ С НАС.. МИНАЛАТА СЕДМИЦА УБИХА В ГР.ТРАБЗОН 15 ГОДИШЕН МЛАДЕЖ.. АЙДЕ СЕГА РЕВЕТЕ..

15

Столтенберг НАТО

преди 6 години

Имаме слоган за всеки ден и всеки атентат.

14

Анонимен

преди 6 години

И САЩ и НАТО и не знам кой си още са загрижени, решени, съпричастни, няма да се поддадат... И какви ли още не гръмки лозунги.Но... нищо по същество.

13

...

преди 6 години

A Боко Жабоко пълни Майка България с араби!