5

Анонимен

преди 6 години

И аз обичам, да се накъркам яко, да хвана някое момиче през кръста и да се изкъртим на силна музика, но никога, за сметка на 10000 души в хотелите, в радиус от 100 метра.

4

Pulia

преди 6 години

I ko ot tva?200 000 dushi bg personal v turizma ne moje da spi seka nost i da ide na rabota na drugia den s presni sili, stot mu kartiat ushite bege christianski mafioti s generalski bege protekcii, preferencii i prevencii?! Ai siktir.

3

будали!

преди 6 години

- Много високи глоби, както и опция заведението да бъде затворено при продължаващ рецидив, посочипрезидентът на Асоциация "Сардиния в България".ИталЯнските собственици на заведения веднага да вземат позитивния пример от нас: веднага мощни протести на собственици и купонджии за събаряне на правителството, поголовно неплащане на глоби и безцеремонно неподчинение на указанията за тишина. Откъде-накъде ще им развалят далаверата.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма такова нещо,баровете да вдигат шум до сутринта там,където спят хора,разберете че Симеонов напълно прав и е в законно право.Без да ме интересуват борбите им на мутрите,казвам го като неутрален човек.

1

БРАВО

преди 6 години

Венеция отдавна не се посещава от Туристи - проверете как потъна .