10

Анонимен

преди 6 години

Докога бе, путински простачета, ще повтаряте опорната лъжа, че в България било забранено да се притежава оръжие? Запомнете: Българският закон позволява на ВСЕКИ НОРМАЛЕН гражданин да притежава и носи лично оръжие за самозащита. Също така Българският закон ПОЗВОЛЯВА употребата на ВСИЧКИ СРЕДСТВА за защита от посегателства срещу личността.

9

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Поредната журналистическа простотия. Полунощ е в 00 ч. Преди полунощ е до 23.59 ч. 04 ч. си е призори или на разсъмване. Явно журналистите в БГ ги набират от домове за умствено изостанали деца. Факт!!!

8

!?

преди 6 години

"Сигналът на телефон 112 бил попаден малко преди 4 часа в полунощ на 11 август"То полунощ е съвсем малко преди 4 часа, още малко и ще е полуден...

7

Неа

преди 6 години

И аз залагам на синовете

6

Анонимен

преди 6 години

Герб излъгаха че ще сложат полицай във всяко село...мвр чантаджиите са по-важни за тях.

5

Анонимен

преди 6 години

Дали така спокойно щяха да влизат по домовете, ако беше разрешено да имаме оръжие? Дядото е бил войник и нямаше да се даде без бой ако му бяха разрешили да си защити дома.

4

Анонимен

преди 6 години

Синовете? Някой от тях случайно да е бивш полицай, военен, нещо? Джипситат ане стрелят, понеже повечето нямат с какво, те действат с ножове, брадви итакива.

3

пенко

преди 6 години

Вгледах се в децата си / вече м/у 30 и 40 г./ и за себе си реших : Ако някой от тях се споразумее / юридически/ с педофил, убиец, грабител ,изнасилвач,бизнесмен гадняр или политик ... България ще намалее с 1-2 жители /ама те не са юристи/ !!! Как живеят родителите на споразумяващите се престъпници - съдии и прокурори ...кърлежи върху народното тяло /без участие на потърпевшите/ ??? А няма масово ликвидиране на съдльовци и прокита ...при достатъчна мотивация !!!

2

Анонимен

преди 6 години

Какво се прави по този случай ? Искам бърза и прозрачна резолюция ! Това е недопустимо. Подобни неща не трябва да остават без отговор.

1

Д. Станева

преди 6 години

Ясно е, ограбили са ги тия, дето ограбиха всички стари хора по селата, и са ги гръмнали, а държавицата ни ги храни и не ги хваща...