33

Анонимен

преди 6 години

В много скоро време ще хакнат джуджето.

32

demograph

преди 6 години

Да хакват срещу Меркел е равно да атакуват Путин. Меркел отиде в Сочи за да договори победата си с Путин. Меркел е несравнимо по ценен руски агент от Тръмп. Задачата и е да избута САЩ от Европа. И Путин да получи Евразия от Нормандия до Тихия океан. Бежанското цунами бе част от тази игра на КГБ. С Минск Меркел легитимира руските окупации. Даде време на Русия да се настани необратимо в Крим и да ерозира Украйна.Германските избиратели започват да разбират това. Преизбирането и е съмнително.

31

:):)

преди 6 години

че Русия си гони интереса и не под гъ зува на никого

30

К.М.Т.

преди 6 години

Въпреки заплахите на САЩ руснаците не благоволиха да върнат Крим на Украйна. Въпреки американските интереси, заради намесата на Русия, Асад остана президент на Сирия...Американците ревяха, протестираха, но в крайна сметка се примириха с президента, който Русия им е наложила. Германия се бои да не би Русия да се намеси и при тях.Е, въз основа на всичко това кое твърдение е по-логично: че никой не се съобразява с Русия или че Русия не се съобразява с никого?

29

Анонимен

преди 6 години

Да ви хакнат мозъците д.били!!И защо да ви хакват,след като се хаквате политически самоубийствено сами!!

28

Анонимен

преди 6 години

За Путин, горкия, по-важният въпрос в момента е дали ще успее да хакне изборите в Русия догодина, че иначе ще свърши като повечето бивши руски лидери.

27

Мис Хибрид

преди 6 години

Ще хакне той, ама Меркел вече се е подготвила с Големия Старпон!

26

Някой

преди 6 години

Какви хаквания те гонят бе Елче, в тоя свят за всичко Рашките са виновни, лесно оправдание за триполовите. Днес в Барселона стана пореден атентат и сигурно Путин е инициатора или Лавров. Докато има кухи ***, които още вярват в американската демокрация, така ще е. Но и тях ще ги сполети нещо много лошо, пожелавам им го от все сърце. Казват някои, американският народ не е виновен, аз пък казвам няма невинен народ. Пожелавам им, това, копето се случва в Европа да им се върне стократно.

25

толерантен

преди 6 години

На баба Меркел и трепери трътката от Фрауке Петри и "Алтернатива за Германия". Да не й духнат под опашката като на нейната приятелкя - дъртата вещица Килъри.

24

балама

преди 6 години

"ако Русия се е намесвала в САЩ по-начина, по който СЕ ПРЕДПОЛАГА"

23

врач

преди 6 години

Ако не изберат баба меркел, Русия ще се е "намесила", ако я изберат, ще е без "намеса".

22

Анонимен

преди 6 години

Каква опашата лъжа е тази статия,хахахаа!Алтернатива за Германия е патриотична партия,нещо подобно на Орбан.

21

:):)

преди 6 години

бе таз Русия мн добра бе. Де що избори правят, треска ги гони от руснаци, или това е добра дъвка при случаен провал на избори.

20

Анонимен

преди 6 години

Аз съм хакер. Понеже съм учил малко руски, аз съм руски хакер. С едната клавиатура пиша тук, с другата хаквам, на 3-тата взех фирст блод с пудж и с четвъртата гледам картинки. Отделно пия, пуша и замезвам.

19

Анонимен

преди 6 години

До Василев ВасилеФ, дано някой ден дойдеш тук в Германия, за да видиш със собствените си очи, колко далече си от истината!Това вече не са немците, които стигнаха на 20 км от Москва! Основен принос за това има огромната маса турци а сега вече и всякакви други навлеци.Самите немци признават: die goldenen strassen sind schon vorbei

18

бастун

преди 6 години

До Пончода ще ги хакне! И още как? време е и да хакне дупката на *** на този(тази) които пишат тази статии 😎

17

америко-тролл

преди 6 години

Ей толкова ви е уплашила Русия, че сън не ви лови! По цял ден тролите, колко изостанала била Русия, сега пък ви страх от някакви всемогъщи руски хакери.

16

Пончо

преди 6 години

Не е истина какви глупости се пишат

15

селянин

преди 6 години

До 5 АнонименИзключително болни мозъци виреят в софия. И най простия селянин е стократно по умен и мъжествен от софииски евроатлантик

14

Анонимен

преди 6 години

Хахахаххахахахха ето ги конспираторите :) Виц след Виц. Мечта след Мечта .