6

Анонимен

преди 6 години

Нося си Гучи за 10лв вече 5 години и съм мн.доволен.И преди това пак евтинджос колко години съм носил и съм си мн.добре със зрението.

5

цаки

преди 6 години

Не разбирам защо някой би дал 300-400лв за очила? Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против това,но ето аз мога да си ги позволя само,че си нося Полароид със защита за 30 кинта и ми е екстра.

4

очилар

преди 6 години

в бранва съм от 10 години.ще ви кажа как мамят на едро в магазините и то масово:На витрината има очила от официален представител с необходимите сертификати и документи за произход които се показват на клиента,за да ги пробва.Когато клиента каже купувам ги му дават друга бройка в *** с опаковка ,кърпички,сертификати и т.н. НО това е РЕПЛИКА ВИСОК КЛАС. Клиента не може по никакъв начин да направи разлика. един RAY BAN от вносител е аколо 160-180 лв на едро . Една РЕПЛИКА на едро е 50-70 лева.

3

xaxa

преди 6 години

Вече е доказано че и евтините очила имат защити така че да ме извинявате ама 500 лева за очила не давам :) виж 30 кинта ме устройва и с останалите 470 един уикенд в Гърция или на Созопол

2

sasa

преди 6 години

До anonimenпич много си заблуден не е проблема в сергийте , защото там са основно очила с поляризирани филтри , които се продават и в магазините.аз си купувам от сергийте за 20-30 лева очила и после ги виждам АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ В МАГАЗИН ЗА ДВОЙНА ЦЕНА-40,50 лева. Айде бегаи в МОЛА да снобееш на воля лебед тънкошиест

1

anonimen

преди 6 години

na 20 a 80 % ot tezi deto gi prodavat po sergiite sa mentak za 20 lv ko iska6