16

Osman gazi

преди 6 години

Rbg mitnicata da kaje kolko kg tovari i kolko kamioni ima trafik za 365 dena prez asfalta na bg narod i rbg, kolko pari vlizat ot internationalen trafik prez rbg po vazduh, hemia, voda.

15

Gorska pateka

преди 6 години

Koito ne iska da plasta za hubav shirok raven moderen drum...da si sedi v djunglata ...

14

12

преди 6 години

13 - Много си саркастичен. Въпросът е, защо го позволяваме ? Всъщност знам. Изключиха ме от училище, защото на едно тържество, бях говорител и казах на всички, че са долнопробни роби. Ей за това.

13

най вероятно......

преди 6 години

До Анонимен 12За да може да влезе в джобчето на управляващите още някое странично милионче,за това ще се прави.

12

Анонимен

преди 6 години

Кой по дяволите иска скапаната ТОЛ система а ? Аз не я искам, четящите тук не я искат, на улицата никой не я иска ! Защо тогава я правим ?

11

Всички

преди 6 години

Сме наясно,че отново ще ни обърнат джобовете. У нас нищо не се прави в полза на хората.Където и да стъпиш - тормоз. Тол системи,винетки и.....гъвкави магистрали. Бизнес и за авто- сервизите. И ВСИЧКО Е В ИМЕТО НА НАРОДА И ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ей тъй,напук на душманите.Ако цялата държава ПЕЧЕЛЕШЕ ОТ КОНЦЕСИИТЕ, нямаше да се стигне дотук,но е подарена на безценица. Печелят другите,а ние си плащаме за всичките безумия на управляващите,защото сме богати.

10

Анонимен

преди 6 години

Досега вземали 380 милиона от винетки,сега от тол системата ще вземат 1 милиард

9

Анонимен

преди 6 години

Естествено, ме ще удари, наши за това ще я въвеждат. Какво у нас се въвежда ако не удари потребителите? Всичко.

8

Дичо

преди 6 години

До МарковНашата система ще е копие на унгарската благодарение на контракс . Тази в унгария е много несправедлива за превозвачите. Никой не може да ти гарантира работещо у-во, но пък за сметка на това плащаш глоби

7

Марков

преди 6 години

До СпокГлупости! В Унгария и Чехия със сигурност е така! Таксуват се не само магистрали, а и първокласни и второкласни пътища! Цената на последните обаче е доста по-ниска от магистралите! ТОЛ системата там , както и в почти цяла Европа, важи само за товарни автомобили. Леките коли са с винетки. Там няма бариери, но засекат ли те че караш без да си платил, глобата е 600 Евро! Да прекосиш Унгария с камион от клас ЕВРО 5 струва 110 Евро!!!

6

Анонимен

преди 6 години

притеснява ме факта че за системата 112 не работи GPS-а , а тук говорят баш по GPS да ги следят... да не стане на изхода на страната да се почне "ся кажи честнУ колко километра мина и да не се лъжем, що'т мога проверя!"

5

Спок

преди 6 години

Такава система с такъв обхват няма никъде по света. Ние ще сме първите.Очаквайте Биг Брадър повсеместно

4

As

преди 6 години

Важно е нашите фирми да са там. Потребителите кучета ги яли

3

Анонимен

преди 6 години

Сега за товарните, след година очаквайте и за останалите!

2

Анонимен

преди 6 години

Герберастките мутри олигарси ще станат още по богати а гольоеците които ги избират още по голи.

1

сминдух енд чесън

преди 6 години

Да очакваме възможно най неудачното решение ,което ще е продиктувано от желанието да се угоди на големите акули в брнша.Ако си мислите ,че интереса на държавата е важен ,грешите.Важно е да се създаде и утвърди поредната лапаница за свои хора.