15

ася

преди 6 години

Ахаа, ее значи има логика в пояснението "сладки" :D

14

Анонимен

преди 6 години

До ася11Има и луканкови бонбони. Бяха ги пуснали в Кауфланд по коледа.

13

Анонимен

преди 6 години

ЗАРАДИ КАМИОНА Е !!!ШОКОЛАДА Е БИЛ БОНУС :DИ ДА ВИ КАЖА, ЧЕ 1 КИЛО ШОКОЛАД Е НИЩО!!!! МАЙКА МИ ДОНЕСЕ ОТ ПОЧИВКАТА СИ ЕДИН КУП ШОКОЛАДИ ЕДНО КИЛО ДА КАЖЕМ ОБЩО НЕ МНОГО СКЪПИ СИГУРНО ПО 1 ДО 1.50ЛВ НА 100 ГР И ВЕЧЕ ГИ НЯМА А СМЕ ЧЕТВЪРТCК ;DПРЕПОРЪЧВАМ ЯДЕНЕТО НА ПОНЕ 250 ГРАМА ШОКОЛАД НА ДЕН :D 100 ГР *** ОБЯД И 150- ГР НА ВЕЧЕРЯ!100 ЧОВЕКА ЩЕ ГО ОПУКАТ ТОЯ ШОКОЛАД КАТО ЕДНОТО НИЩО ЗА 1 ГОДИНА :D

12

DADa

преди 6 години

за шекер байряма се готвят хората, чакат гости от България

11

jhfd

преди 6 години

тез пък намерили какво да крадат! Особено за момченца е противопоказен - причинява стерилитет. Но пък сериозно си мисля, че ИД са замесени, щото много жени, много нещо, бе!

10

ася

преди 6 години

"сладки бонбони" - интересно какви други бонбони има, че е пояснено, че са сладки

9

Питагор

преди 6 години

Това са пълни глупости! Бурканчето би трябвало даже да е по 20кг, а не 2 кг, кактое написано в 1 коментар! Или пък, ако вземем стойността 50 000 евро, излиза, че едно бурканче струва 50 евро. няма такива бурканчета, особено *** нутела.

8

някой

преди 6 години

20 тона не са 1000 бурканчета, освен ако не са по 2 кг.

7

Иванов

преди 6 години

Евтин рекламен трик на Нутела чрез които да се шуми на всякъде марката Нутела Която всъщност се прави с палмови мазнини които са много вредни за човешкия организъм. Но при въпрос защо не използват чисто краве масло отговорът на Нутела е прекалено е скъпо. Означава, че ядем бо*лук на завишена цена.

6

Анонимен

преди 6 години

"Полицията в Германия съобщи, че са откраднати над 20 тона шоколадови изделия.""Да, не е шега. Това са си 1000 буркана шоколад!"Правилното име на статията би трябвало да е: Търсят се начални учители по математика за журналисти!Колко бежанци трябва да приеме Меркел, така че статията да не прави впечатление на тези които могат да я прочетат?

5

boby

преди 6 години

Тея ш'си докарат диабет, виж суджуците са друго нещо...

4

Калина

преди 6 години

Ееее, след суджук, трябва малко сладичко :)Да питат нашите хора :)

3

Иван Пешев

преди 6 години

То пък един шоколад пълен с палмово масло точно Нутела е най-големия *** затова го пробутват навсякъде.

2

Анонимен

преди 6 години

Търсете мармота, той завива шоколадите в станиол

1

zeus

преди 6 години

На някой жена му е бременна и иска да хапва много сладко :)Майтапа настрана, килограм шоколад излиза 5 лева или 50 стотинки на 100 грама, май скъпо ни го дават в магазина.