18

Анонимен

преди 6 години

21 - Браво на теб. Но платформата служи и за изкарване на пари. Ако намеря брутални намаления, да препродавам през амазонка и ибея, със хубава печалба, разбира се. Виж, компанията ти не се ожюценя на половин трилион долара, ако не става нищо от нея. Явно не пазаруваш толкова често.

17

До Футюрооолога

преди 6 години

Тръмпи не си публикува данъчната декларация , защото всичките му лъжи колко е богат ще излязат наяве. Наследил е от баща си и дядо си голямо наследство, шест пъти е банкрутирал, благодарение на данъчната им система от години не плаща данъци, а на всичко отгоре руски банки са го финансирали и така Путин го държи в ръцете си. Този фукльо, ако беше толкова богат за колкото се представя ,досега милион пъти да е размахал декларацията си.

16

Анонимен

преди 6 години

Не ми барайте амазончето. Половината ми покъщнина и доста от книгите ми са от там. Някой неща ги намирам на два пъти по-ниски цени, а се е случвало и да продавам неща, които бих изхвърлил на пътя, но се намира някой, на 1000 километра, който му трябват. Не ме интересува, че няколко скъпернически магазина, който продават на тройни цени, щели да затворят. Аз намирам евтини стоки, и на моменти реализирам печ1алби, така че всичко е наред.

15

Тръмпъпеш

преди 6 години

Тръмп има птиче гнездо на главата си. Респект.

14

Анонимен

преди 6 години

До 15: Тази стойност не е толкова "стабилна" защото е просто оценка, давана от редица финансово анализатори, които по-скоро гадаят. Ползват се какво ли не алгоритми, които взимат под внимание неща от изказванията на Тръмп, до прогнозата за времето.А и оценката на Amazon в момента е $475 млрд.

13

бахти и ценностите!

преди 6 години

"Този кратък пост за няколко часа успя да отпише 5,7 млрд. долара от оценката, която фондовите пазари дават .."Щом един туит може да измени в такава степен стойността на нещо, то колко е стабилността и колко е стойността на тая виртуална икономика?

12

Анонимен

преди 6 години

Края на фамилията на този бизнесмен ми говори за нещо гръчко!В САЩ където има далаверка все тези хора са намесени!Както дядо Вазов казвал:Помнете и знайте,че гърци са хора,хитри ,вероломни!

11

Анонимен

преди 6 години

Brawo на Тръмп! Истинският президент! Другите, които помня, а аз помня от КАртър, са 0!

10

Ангел

преди 6 години

Утре ще каже нещо лошо и за Биткойна че се използва на пример само от финансови измамници които перат пари и укриват данъци.И Биткойна ще се срине.Време е да продавам.

9

Анонимен

преди 6 години

Странно е, да не кажа долно, някой който не желае да публикува данъчната си декларачия да обвинява другите!

8

Анонимен

преди 6 години

До Wal-MartТърговец на дребно.

7

Анонимен

преди 6 години

Ами определно английският ти не е на ниво или пък от толкова много английски си забравил българския, не знам.

6

Анонимен

преди 6 години

или не знаете какво значи ритейла или гугул преводача не вие превел ритейла , както и вашингтон пост еле па амазон все думи дето ги има на български друг е въпроса какъв е речниковия запас ....

5

Wal-Mart

преди 6 години

Номер 3: И как точно и конкретно е превежда "ритейлър" според теб? Моят английски не е достатъчно добър за да го преведа явно.

4

Батко

преди 6 години

А пък наш Боко кат каже нещо и 5,7млрд му се смеят...

3

...

преди 6 години

Ритейлъри? Тази чуждоземна дума, която си има точен превод защо е написана?

2

Алекс

преди 6 години

Хаха, мандаринката, говори за неплатени данъци. :)

1

Анонимен

преди 6 години

Скоро при тях всичко ще е виртуално.