49

Анонимен

преди 6 години

"12 сериозни заплахи за живота на Бойко Борисов."---Хе, ако бяха сериозни, досега да сме го забравили като Иво Карамански.

48

Анонимен

преди 6 години

Ей-й! Ама тоя верно много велик, много ценен, бе!"Екипът на днесбегето" го сравнява и прави аналогия с Тръмп и Путин.Забравихте за покушенията върху Рейгън и Кенеди - щеше да е по-пълно сравнението. "ПИАР, ПИА-А-АР!!" - изцепи се бай *** Банкянски.

47

упс...

преди 6 години

Е, вярно че у нас Тиквата е най-псу---ва---ната личност, но откога руга---тнята се счита за опастност за живота??????-)))-)))-)))

46

ади по-споко

преди 6 години

е па азе сжаки дан кръцам кратуната на жената и она сжака жечер ми заключва кркането. и кво? ни она е умрела ни я съм кркан. тва изобщо живот ли е?а Бойко има 12 сериозни заплахи като 12-те стола. ади са кои написал 12-стола кой седел у них тва службите го знаат. страхуваме се за Бойко. оти по нйга нази ке да ни запуцат дека кркаме и се уригваме по нощите

45

редное и при 13тата

преди 6 години

koi svetsen bandiuga ste zeme da si capa ahdjarite s nekakwa tikwa. nali posle ste go spikata ot ta.шАкци.она.нистки самозаплахиредно е е при 13тата заплаха да се изиасни кои-кога-с какво и каде то4но сте му праат смитлийската терапиа на кметскио градона4алник.

44

Анонимен

преди 6 години

Няма полза от ялови заплахи.Да бяха действали.

43

Да разпитат премиера

преди 6 години

Вярно ли е, че през 1995 г. , когато г-н Премиера е бил обикновен контрабандист е пратил писмо на Асен Йорданов ( син на Недялко Йорданов и брат на Недялко Недялков) в което е написал:" Отиди до гробището и си избери най хубавото място". Нека сегашния главен секретар на МВР, хората от ДАНС и ГДБОП да отговорят на този въпрос.

42

Без комисията.....

преди 6 години

Няма смисъл тази Комисия да се събира и да обсъжда коментара ми. От всичките опити за покушения само два са по съществени. Между Борисов и Сретен има неуредени сметки от мутринските времена, от там може да се очаква нещо. Човекът от Харманли е бил пиян, но е вярно, че Борисов е осъден от Европейския съд за това , че е убил Тодор-Чакъра. Рано или късно синовете на Чакъра ще потърсят сметка на Борисов. На тяхно място всеки от членовете на Комисията би го направил. Аз - също.

41

Анонимен

преди 6 години

Мисля че иска да се създаде Смут в обществот-оСрещу мафията не се върви а се малчи ;)

40

Тъпак

преди 6 години

Тов е всенародната любов, какво се шашкат тия полицаи

39

МАЙНА

преди 6 години

Garbage - I Think I'm Paranoid

38

Джедай Мастър

преди 6 години

Най-абсурдната "сериозна" заплаха за живота на Тиквата е тази от 2013 г. - с калашника, дето го намерили на една улица, по която тя веднъж била минала.

37

(гост)

преди 6 години

Бате, няма кой бе мило, давай работата, охранителни фирми, малко искаме, не искаме много, а вече има и богаташи добри, имат две ризи и ни дават едната, но много ризи от пожарната какво да ги правим, а много обувки, всичко ни дадоха при пенсиониране през 1999,2003 , искаме да работим, искаме като пазачи, не искаме много, един дал на моят съпруг кола и колело без пари, наредил 10 коли, добри хора има, ама пари за бензин, а сме уж проучени, а то кво стана само дс на работа, а безпарт.пожар.аут-няма

36

Анонимен

преди 6 години

Този човек е тежест и заплаха задържавата и обществото. Колкотопо-бързо освободи заеманатадлъжност по-добре.

35

Анонимен

преди 6 години

Основната заплаха за живота на Тиквата е да остане извън властта за 5 години и да му се наложи да дава обяснения на хората, които го издигнаха.

34

М, да ...

преди 6 години

От как сме се родили към смърта вървим. Иначе какво си посееш в този живот това ще пожънеш! Ясно е, че ББ е жалък страхливец, а някой се пробва да го прави на герой и го ползва за параван да се крие зад туловището ББ!

33

65

преди 6 години

И заради тези заплахи ли ,сте слобили снимка от зимата?Да не му е студено ,ако стане беля?Неграмотни ,глупави,сте всички медии.От три месеца не гледам телевизия,ама ще спра и да чета.То само простотия

32

Tиквеник

преди 6 години

Заплахите на Тиквата:-Наднормено тегло, което рано или късно ще доведе до сериозни болести на сърдечно-съдовата система и смърт-Бивш участник в силовите групировки на страната. СИК освен със силово застраховане са се занимавали с наркотрафик. Това са огромни и лесни пари, за които няма прошка. Мафиотите обикновенно се гърмят помежду си за каналите.-Страхова невроза - движи се поне с 10 пазванти-Нисък интелект

31

мнение

преди 6 години

Реално погледнато нито една от заплахите не е заради жена. Или Бойко се е отдал на работа, или е по другия тротоар. Като се знае, че играе мачлета, т.е. не е много зает, дали нещата не отиват към тротоара.

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30И то джамия,до паметника на Левски-при царските конюшни.Нали беше при Ердоган и обеща да събори Доган като го замери с цанков камък.