85

Voting

преди 6 години

V bookinga otzivite na turistite za bg hoteli sa katastrofalno otblaskvasti i negativni...nikoi normalen chovek ne otiva v hotel s tolkova loshi publichni referencii...vse edno kakvi perdeta i kanapeta imat ...

84

Анонимен

преди 6 години

Защо просто, не направим част, в която да има само барове и дискотеки, където можеш да дънеш музика, докъто ушите ти прокървят, да можеш да се наливаш като прасе и да има медицински екипи, да обират пияните, че да не умре някой, но на достатъчно разстояние от жилищните колекси, за разбира се, скромна сума. Ибиза го прави и то много успешно. Има си едни места за партита, има си едни места за отдих и спокойствие. Не знам, колоо героична е тази постъпка, но бездействиете, радко е найдоброторешение

83

Еди кой си

преди 6 години

One love tour било концерт на "звезди" от България и Македония?! От кога има звезди в България и Македония бе?! Че и името на чужд език.... Резил. А пък тоя, дето е писал коментар за какао бийч - ти ходил ли си (или поне гледал ли си на запис) парти на някой от ди джеите, които си изброил? Всичките са в нормално време, понеже в другите страни има контрол над тези неща

82

Пак сме лоши

преди 6 години

Айде, пак почнаха нагласените истории.

81

24x60x60

преди 6 години

Christianski teroristi v rbg pod zakrila na bg prokurori i bg sadii, bg policai i bg askeri deistvat psycho agresivno na bg narod ot 22 do 7 chasa?!

80

Анонимен

преди 6 години

Adam Bayer, Chris Liebing, Calderone , Carola и т.н събираха десетки хиляди фенове от цял свят на слънчака...Сега се събирайте в клуба на пенсионера и тихо слушайте по радиоточката бюлетина за нивото на река Дунав в сантиметри и хитовете на Николинка Чакардъкова, решавайте кръстословици и плетете гоблени, недоспали пенсионери !

79

до 85

преди 6 години

Разбира се, че ще направят. Там ще се включи Горанов, като ще следи лично за издаване на касови бележки и за двете. Ще следи и дали не се продават на различни цени !

78

Анонимен

преди 6 години

За шума добре, но и децата знаят, че в Слънчев бряг гъмжи от наркотици и ***. По този въпрос няма ли да направят нещо или там вече ще засегнат сериозно нечии интереси.

77

Анонимен

преди 6 години

Симеонов бил свободен в събота и неделя ... ами да отиде в Столипиново да им спре музиката на шведите

76

Мото

преди 6 години

До АнонименИма и *** с коли дето реват по цяла нощ. Има и хора без работа дето слухтят по цяла нощ кой реве и после реват по форумите.

75

Почиващ в Гърция

преди 6 години

Нашето море стана джунгла. Естествено е да има дискотеки и хора, които да се забавляват цяла нощ там. Ненормалното е, че тези заведения са сред хотели и жилищни сгради. Група пияни и дрогирни купонджии торморят стотици хора наоколо. Да се изнесат тези заведения по-настрани и да се рекламират като парти зона. Според вас нормални платежоспособни семейства ще оставят ли пари в България?

74

Анонимен

преди 6 години

Оставка за Вальо Тихото!

73

анонимен

преди 6 години

Браво на Симеонов! Когато чиновниците не работят, вицепремиера отива да им покаже как се работи и как да се спазват законите! Другото е ала-бала!

72

Анонимен

преди 6 години

А с изродчетата на мотоциклети дето реват по цели нощи кой ще се заеме?

71

М, да ...

преди 6 години

До Анонимен... се хвана със Слънчака само. Според мен Слънчака трябва да е нещо като зона с алтернативни закони, както например хазартът в САЩ е позволен в няколко града само.-------------------Дали е в СБ или някъде другаде из страната ,/няма лошо да има точно определени за този тип забавления места,/ но да е регламентирано от държавата къде и правилата там! Явно има необходимост от такъв отдушник на страсти, добри са печалбите, ... Има смисъл и ползи!

70

Абе,

преди 6 години

Всеки има право да почива където си пожелае,според желанието и възможностите си. Но,никой няма право да преразпределя местата за отдих според семейното положение и възрастта. Хората могат да се веселят и без уродливи изстъпления,нали? Никой не би ги спрял. Проблемът трябва да се реши държавнически,а не Симеонов да обикаля като махленска решетарка,да демонстрира висша власт и простотия,да иззема лаптопи и инструменти. Това е неиздържан подход и ПР акция след голямото окък...ване.

69

Анонимен

преди 6 години

Тука само разни луди анонимници одобряват PR-а на Симеонов. Фейсбук е масово против.

68

Анонимен

преди 6 години

Содом и Гомо...,,сервитьорки и голи момичета на пилони проституират навсякъде,а майките им си мислят ,че са отишли да работят,да.... работят в креватите на шофьорите и охраната на мутрафоните ,нелегален алкохол от туби и бидони,весели хапченца ,търговия с плът ,ами пречите на бизнеса разбира се ,това не се прави на трезва глава от 20.00 до 24.00!

67

хм до 70

преди 6 години

Само хипотетично това е полицията дето влиза?Защо искаш държавата да причинява тежки телесни повреди на лица намиращи се на случаен принцип на обществени места?

66

Питам

преди 6 години

Кой създаде условия Сл. бряг да се превърне в сатанинско свърталище? Свъртслище на наркомани,***,сводници,оглушаващ шум и всякакъв разгул? Някога той беше най- предпочитаният елитен почивен комплекс и от богати западни туристи. Във всички заведения свиреше музика,дори и на терасите,гостите се веселяха на воля,а сега? Комплексът се превърна в наркомански,пиянски и проститутски зверилник със загубили човешки образ уродливи екземпляри. Всеки може да се весели без психоотклонения.Много късно