20

demograph

преди 6 години

Само се кръстете да не изскочи българска следа...

19

НЕ Е ЛИ СТРАННО?

преди 6 години

По думите на Порошенко разследването ще покаже неверността на предположенията за "украинска следа" във въоръжаването на КНДР.-----------Значи разсле3дването още не е започнало и Порошенко (евреинът Валцман) вече днае резултата.

18

Анонимен

преди 6 години

ХОХОЛИТЕ ВСИЧКО ЩЕ ПРОДАДАТ, СТИГА ДА ИМА КУПУВАЧИ.СЕГА СЪМ СПОКОЕН ЗА ГУАМ, ЗАЩОТО ТОЗИ ЗАВОД ЗА ДВИГАТЕЛИ Е ОТ ВРЕМЕТО НА ХРУШЧОВ И СА ТВЪРДЕ СТАРА МОДИФИКОЦИЯ.

17

шматка

преди 6 години

ХахаКаква стана тя.Руснаците дето изстрелват ам.ракети купуват двигателите от Украйна.хихиИ това ли не могат да правят вече

16

Анонимен

преди 6 години

Глупости!Заместете в статията Украйна с Русия и нещата си идват на място.

15

Анонимен

преди 6 години

Всики технологии за производството на рагети от дебелият *** са добре премислена безвъзмездна помощот Русия.Самите провокации от корейска страна, също са по нареждане на Кремъл.Който не го разбира , значи е предубеден или т.п.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези неща не се продават официално, навсякъде е така!

13

Trolland Dump

преди 6 години

"Или са Руснаците или Китайците, но според мен са Руснаците, Китай няма интерес."Това как го разбра? По усет или звездите ти го казаха? :) И Русия, и Китай имат интерес КНДР да са силно зависими от тях. Тоест, да нямат реална икономика и да нямат реално въоръжена армия, за да ги държат в зависимост. Това положение не биха продали срещу пари.Виж, Крайна фалира вече 6 пъти за последните години. Те и майка си биха продали. По-логично е да са те. Да не говорим, че в страната им е хаос.

12

Анонимен

преди 6 години

хохлите ще се оправдаят руснаците, че по лесно, пък и бързо ще им повярват

11

Burzum

преди 6 години

ГЛУПОСТИ МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН лично е измислил всичко по време на следобедната си дрямка докато храносмила поредната порция филе" ЕЛЕНА" контрабанда от ***...

10

Анонимен

преди 6 години

Или са Руснаците или Китайците, но според мен са Руснаците, Китай няма интерес.

9

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Да не се окаже накрая че не украинските "фашисти" а "борците за свобода" от донбас са спретнали една далаверка и прекарали "стоката" през крим и русия. Щото с кораб през океана няма как да стане...Че по същество то "донбас" и "северна корея" (пък и ислямска държава, и косово) са едно и също. Група престъпници окупират територии с нелегалната подкрепа на външни сили...

8

мазепа

преди 6 години

До Анонимен 3Няма нужда Джуджи да се промъква, ако сделката е станала по времето на Янукович.

7

Смятко

преди 6 години

Нищо лично. Просто бизнес. Мaксимум печaлбa (зa търговецa) зa минимум време. Що дa не продaвaт "бизнесмените" им? Нaли тaкa ги учехa новите им нaчaлници!?Нa ДAЕШ продaвaт ли? -дa. Че кой не им продaвa нa тях, де. Aмa те зaстрaшaвaли съществувaнето нa Европa? Фък дъ Юръп!- кaзвaт янките!Aмa виж, когaто стaне думa зa двигaтел ,който ще им нaцепи рaкеткa прaво у г*зa (Уелоустоун) , почвaт дa сучaт филиите. Свободен пaзaр брaт ми, глобaлен, ето ги и последствиятa.

6

рускиня до 6

преди 6 години

Ами ако се окаже ,че Украйна продаде установките на КНДР? Както България продава оръжия на "опозиция" в Сирия. Но отново вашата мисъл е насочена да поплюем Русия.

5

Анонимен

преди 6 години

Като цяло Русия през най тежките син години след СССР продадоха ,не малко технологии и оръжие . Техните мутри грабеха и разнасяха оръжия по цяла азия. Това , не е учудваща новина за бедна държава от бившия СССР. Там богати нямаше ...Всеки гледа да спечели някой долар.

4

Анонимен

преди 6 години

В Украйна май само жените им стават .. да им се радваш отстрани как изглеждат и за един път. Друго читаво май няма.

3

Анонимен

преди 6 години

Путин се е промъкнал в склада на компанията, взел е две ракети под мишница и ги е метнал през севернокорейската граница.

2

zeus

преди 6 години

Очаквам туит от чичко Тръмп колко много е ядосан на лошите украинци :)

1

Анонимен

преди 6 години

Украйна може официално и да не е продавала нищо, но в тая анархия там, никой не знае "бизнесмените" им какви ги вършат.