9

Анонимен

преди 6 години

юхууу. Реал бие Барса като маче у дерек . Къде е "великия" Меси носител на пет златни топки подарени му незаслужено ..никакъв го няма , а да верно дадоха му да бие една дузпа за да се разпише. А Кристиано влезе за десет минути и вкара гол и направи асистенция . Ако беше играл и втория мач щеше да им надупчи още два гола.

8

Анонимен

преди 6 години

Нормално. Няма отбор в света,който непрекъснато да доминира. Има върхове,спадове, после пак върхове. Велики отбори,като Аякс, Байерн, Ливърпул,които са били хегемони в Европа, десетилетия след това не могат да спечелят КЕШ/ШЛ. Времето на Барса приключи за сега. За сега хегемон е Реал,после ще е друг и т.н Затова футбола е интересен, иначе щеше да е скучно.

7

Анонимен

преди 6 години

Барса и с Неймар пак щеше да падне. Предната година бяха с него. Нито титлата в Испания спечелиха , нито ШЛ :)) Просто Барса вече е минало. Няма е добрата Халфова линия, а меси е посредствен играч. Сам неможе да дърпа отбора.

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Бързате да отписвате Барса и ще сгрешите,нормално е след раздялата с Неймар агресията да не е на нужното ниво,но със сигурност скоро ще се намерят верните решения на проблемите.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма кво стане . Реал в момента са най добрия отбор. Където играе Роналдо нивото и атмосферата е на високо ниво. Роналдо умее да мотивира играчите и с времето отбора става машина. Те ги размазва два мача .

4

Анонимен

преди 6 години

Бара пак са в криза, изчерпаха се

3

Анонимен

преди 6 години

Къде е глуповатия Стоичков да каже колко слаби са Реал!

2

Анонимен

преди 6 години

Айде Има коментирай! Що мълчиш, нали си много отворен преди мач!

1

Анонимен

преди 6 години

Какво стана ее? Хипофизното джудже пипна ли топката или пак се скри като във всеки един голям мач? Hala Madrid!