13

Запознат

преди 6 години

За едно е прав ББ, матряла е зле , щом гласуват за такива като него и Далавери :)

12

Анонимен

преди 6 години

Маргините като бяха начело на Сик треторазрядното мутренски Боко Тиквата беше пазач на паркинга на Замъка Хранков и им паркиране Мерцедесите.

11

Анонимен

преди 6 години

Дславерчо няма как да спре Маргините и Маджо, защото те са шефовете на Боко Тиквата. Държат го здраво за топките с изпълнения от преди време. Толкова здраво го държат, че не можв да гъкне.

10

Вилиан

преди 6 години

"Този сезон няма нито едно стомашно-чревно заболяване и натравяне с храна. Не е затварян нито един плаж", настоя той.Долна лъжа! Колегата ми Красимир се завърна от Варна преди няколко дни и разказа как се е разболял от храната там. Валери Симеонов го бива само в едно - да трупа имидж и да се прави на много хрисим.

9

Край

преди 6 години

Що не спре ромските джамбуши на открито дето реално мъчат работещи хора. Имитира дейност Валерката - държавника. Само дето не му е ясно че когато вицепремиер се прави на инспектор по-смешен става. Утре ще вземе и палка по магистралата да размахва. И да не се оправдава със закони - те са на власт - те ги пишат.

8

Анонимен

преди 6 години

Браво( симон) г--н Симеонов, продьлжавайте така народа е с вас.

7

Анонимен

преди 6 години

Но народът може да спре и двамата.

6

Анонимен

преди 6 години

Занимавате ни с всевъзможни глупости, но някой сети ли се да напише, че на 17-ти август 986г. цар Самуил разбива византийската войска в прохода Траянови врата?!

5

Анонимен

преди 6 години

като искат да си правят шум ....нека да е вътре в дискотеките и да не се чува навън...много е просто...а ако се чува да е до 23 часа и то в определени норми....ама откъде накъде мутрите ща опредалят правилата......осланяйки се ня мутренското ГЕРБ

4

Анонимен

преди 6 години

Като не могат да се спрат ...догодина пак , ще ходим на избори :))) Тея глупацци, които гласуваха за тея националисти да дСе съвземат. Тоя хвана властта и се помисли за император . Типично за крайно десен. Ама ще види народната любов отблизо интой.

3

Старата песен

преди 6 години

-на нов глас! Вие я създадохте корупцията! Вие сега се борите с нея!

2

пясък в очите ни

преди 6 години

построихме го комунизма! Браво!

1

zeus

преди 6 години

Всяко чудо за три дена, иначе с две ръце подкрепям идеята НАП да правят проверки през целия сезон, време е алчните хотелиери да платят и малко данъци.