89

Ина

преди 6 години

Ох...с този съм си имала взимане-даване още от 2010, където се "бореше" за животните уж. Пълен лъжлив некадърник с голямо его, който от години вдига шум с цел да си привлече внимание за негови ползи и изяви. ДНЕС.БГ спрете да правите *** известни! Сега ще го изкарат едва ли не герой...гнусна история!

88

Българин

преди 6 години

Не стига, че открито е заплашил живота на премиера, ами реве че го посетили на добра воля! Хлопат му всички дъски на тоя ***. Дори и външно му личи!

87

Сара

преди 6 години

Браво на Зукърбърг! Нали за това китапсурата му има по-висока борсова стойност от всичките немски автомобилни фирми, взети заедно! За какво една фирмичка с няколко сървърчета е "гигант"? Ами ето за това! Каквото си писал, да може да се обърне срещу теб! Когато трябва! И за това зарибява балъците!

86

Анонимен

преди 6 години

Август. Жега. Тъпомерите прегряха.

85

Цецо

преди 6 години

Че кой все още влиза във фейса? :)

84

13

преди 6 години

КОИ СТЕ ДА ГО СЪДИТЕ?!ЗАЩО НЕ ГО ПИТАТЕ - ДАЛИ МУ Е ДО ВАШИ?!ТЕ- ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ?!СИГУРНА СЪМ НЕ!!!ПОМОГНЕТЕ СИ САМИ, ДА ВИ ПОМОГНЕ ГОСПОД, ДАНО, ПОНЕ ЗА НЕГО НЕЩО ЗНАЕТЕ!!ЧЕ КАТО ЧЕТА - НЕ ВЯРВАМ! САМО ПРОСТОТИИ, ЕДНА СМИСЛЕНА ДУМА НЯМА, УЖАС!!!

83

13

преди 6 години

НЕ СТЕ НИТО МЪЖЕ, НИТО ХОРА!!!ЖЕНА СЪМ И МЕ Е СРАМ, ЗАРАДИ ВАС, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА!!!Родена съм в София, 57 г. живея тук, до преди, когато бяхме 300 000- беше чисто и подредено!!Този град е побрал 2 000 000 простаци- като вас, как да е чист, като НЕ ГО ПАЗИТЕ, НЕ ГО ОБИЧАТЕ, А ЧАКАТЕ - ПЕТЪК, ДА СИ ХОДИТЕ НА СЕЛО!!!Стоите си на село!!И без това, ни е писнало от вас!!! А ТОВА, КОЕТО ПИШЕТЕ ЗА ПРЕМИЕРА - Е УЖАСНО!!!ТОЙ Е ИЗБРАН 3 ПЪТИ ОТ ТОЗИ НАРОД(спечелил е 3 пати това право)!!!ВИЕ

82

Калеко Алеко

преди 6 години

Кой бил Васил Коцев ... ? ..... Достатъчно е да кажете, че е запален фен на "Централния Селски Клуб на съвеЦката Армия" /ЦСКА/ и няма какво да коментираме повече .... Тя диагнозата си върви в комплект със заболяването ... !!!

81

Георги Марков

преди 6 години

Големият мъж пише във фацето, ама като отиде в ГДПОБ бил му хакнат профила, ето това се казва истенски цска-ар. Точно такива са днешните мъже на България включително и Бойко, говорят много и после мишки....

80

Шоп

преди 6 години

Естествено, че като пише заплахи и обещава да отреже главата на някого, ще го проверят.Човекът е явен ***, но това не пречи да бъде опасен - в определени моменти на безнаказаност такъвдебил е способен да коли хладнокръвно. Нека стои под наблюдение. Полицейската проверка и писането на разкаяния са и психотест, но това дъбилът Коцев не мое да се досети. 36-годишен, футболен фен, живее с *** си...като нема кой фа го олаби и го избива на агресия.

79

Витиня Крю

преди 6 години

Да се обедимим и дружно да тръгнем за космодръма към вечността!

78

Анонимен

преди 6 години

Щом Батман се уплаши от един цесекар и занимава цялата държава със страховете си,язък му за мускулите и мощната фигура,с която иначе се перчи.

77

Бай Иван

преди 6 години

Гледах интервюто и мога да кажа че му хлопа дъската.Да заплашваш някой не е свобода на словото, а си е закана, и затова е предвидено наказание.

76

boyko.uzunov

преди 6 години

Браво на момчето-има позиция и я публикува! , колкото до Борисов - има да отговаря на толкова много въпроси като например: как бившата му приятелка Ц.Бориславова стана мулти милионерка , какво прави на снимки в присъствието на лица от една мутренска групировка, защо е подал такава смешна данъчна декларация , как се развива охранителната му фирма след неговото официално напускане и още други въпроси , ако отговори на тези!!

75

Пепино

преди 6 години

Българина става все по ***,съответно и по беден.Лъжат го,политиците ,но той си мисли че няма нищо страшно.Мрем като чухи,София е с най мръсния въздух в Европа,ядем ГМО-та и пилета напълнени с.....,Топлофикации и монополи ни карат да плащаме за загубите им,отвсякъде ни чака ДЪРВЕНИЯ,а БАТ БОЙКО Е НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ!!!:-)))))*** народ,слаба държава!!!!

74

Анонимен

преди 6 години

чорбарска жалка история -всичките прасетра са такива

73

Анонимен

преди 6 години

Този плъх е типичен пример ,как свободата се изражда в свободия!

72

n

преди 6 години

Чета, слушам и си мисля. Аинщаин е прав, не за относителността, за " вселената и глупоста са безкрайни, като за вселената несъм сигурен" Гении, имал е предвид това което се случва в Бг. Това от вчера счупи всички стелки на ***. Е то бива бива ама такава олигрофения няма. За какво са ни тия БОБ МОП и др. служби за 5 м хванали и то какво. А всички бандити, крадци и незнам какви др. немогат. Под носа им 5 милиарда откраднаха, няма ги никакви А сега герои хванаха к** .

71

Анонимен

преди 6 години

Ако случайно тази информация за Васил, който уж щял да убива Владетелят на България е разпространена в Европа, питам се, смееха му се и преди, поради ниската култура, необразоваността, външен вид, незнаенето на езици, корупцията и връзките с Мафията у нас, какво ли си мислят сега? От 10 години все най-бедни в ЕС, най-бързо намаляващи, най-болни и с най-голяма миграция. Всички знаят, че е заради Него. А от онзи ден, че започнал да души поединично недоволни от управлението Му! За подигравка си е.

70

Иван

преди 6 години

Васко от кое Цска е?