9

Робин

преди 6 години

До БатманВъв Варна водата е кът, докато в Клисура е планинска местност и вода бол...

8

Батман

преди 6 години

До счетиДа във Варна е толкова и интересното е че за месец плащам вода 40лв. а тока ми е 60 лв. Аааа каква зависимост :)

7

до 5

преди 6 години

и в едни страни петрола е по евтин от водата, ама имат залежи, сега ние като имаме много вода, дай да я направим недостъпна?

6

Анонимен

преди 6 години

А водата от къде идва? от природните ни ресурси на страната, на почти всички места в България ВиК е чужда фирма и се вижда какви са мрежите, улиците разкопани, на много места негодна за пиене, а тук там дори радиоактивна.Ако вдигнат с 15% , с 20-30% то дали нещо ще се оправи?

5

Анонимен

преди 6 години

Я се вижте ...!Колко вода ползвате, колко плащате за няколко кубика вода ?!За цигари и пиене давате 500 пъти повече.За тото давате много повече.За кабелна ТВ, за нови мобилни телефони давате повечеБез вода Не можем, а без другото все пак ще оцелеем.В много други страни нямат изобщо вода у дома си.Водата у нас е евтина, стига сте се правили на бедни и онеправдани!

4

счети

преди 6 години

Във Варна е 2.93 лв. Искали са малко над 4 лв. да е, но КЕВР решили само над 15% да е увеличението - преди това пък беше 2,53.. Така че нищо ново под слънцето, уви..

3

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно - Ардинска вода 2.20 лв, Хасковска пак толко.Ако я увеличат....

2

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Ами ще скача няма как,нали и доходите ви скочиха,минималната заплата нали ви е 460лв.

1

Анонимен

преди 6 години

Увеличението е около 43%, което пак си е доста голямо увеличение, но нали нашите журналисти трябва да си продават статиите