9

Анонимен

преди 6 години

Браво за победата, но вяра нямам. Играта му я няма от февруари насам. Утре идва ХМДП и резултата е горе долу ясен- загуба и пак много тренировки и после голямото надъхване на ЮС оупън и там е много добре поставен в схемата, ама както всяка година в Ню Йорк- отпадане в края на първата седмица и така.. Той не че прави нещо лошо, човека си има красиви удари, на теория има всички оръжия за да бъде номер 1, но на практика- манталитет, сервис и "план Б" за мачовете, когато не вървят -няма и затова...

8

Анонимен

преди 6 години

До 6 от 4Абсолютно - признавам и не се срамувам: не разбирам от тенис, не го следя, не съм му фен!Но пък правят впечетление "новините" свързани с гришото:"размаза безмилостно този или онзи", а на следващия кръг "отпадна неочаквано".И до като е бил-беше в топ 10, до колко (поне) полу-финала стигна?

7

Анонимен

преди 6 години

Фантастичен Гришо би 34тия в света, който между другото е и 35 годишен. Браво Гришо!!

6

до 4

преди 6 години

Личи си, че не разбираш от тенис. Нашия Гришо обичайно прави нещо друго на пъреият кръг, защото е от най-силните тенисисти в света, а сега победи на втория кръг, което обикновено също го прави по същата причина.

5

Анонимен

преди 6 години

Браво Гришо!Фелисиано Лопес направи силно завръщане след контузиите и очаквах, че може да победи сега нашия Гришо. Тенисист, който преди две години е бил 12-ти в света е всичко друго, но не и анонимник, както доста неумно се е изказал един тук.

4

Анонимен

преди 6 години

Браво за гришото - премина първи кръг, следва втори кръг след което - прибиране у дума.Както обичайно се случва на последък де ....

3

Анонимен

преди 6 години

Браво. Който си няма представа от тенис да не коментира моля.

2

Анонимен

преди 6 години

Кой точно е победил, че ми е трудно са произнеса името.Ха-ха, няма що. Голяма победа. Срещу поредния анонимник.Що не попбеди Джокера, Надал или Федерер, както наскоро това стори 20-годишното русначе.

1

Анонимен

преди 6 години

Хосе Фелииано ли?! Ке ***, ке ***, ке серааааа.........