7

Фенъ

преди 6 години

КЗКиро, Оле!

6

иртиш,бивш "тра

преди 6 години

"Hero Zero - безплатната браузърна игра! В Hero Zero нормален човек може да разкрие своите суперсили! Тренирай, изпълнявай мисии,печели пари и ..."Всяка прилика с действителни лица и събития е случайно намесена...За Херо Само адмирации !!! Голям човек !!!, пише-Крали Марко и е прав...-N 4,ако след малко не сме 2маСигурно говори на езика на играчите...ЕСПЕРАНТО!Сигурно те също ще играят,както са го разбрали...Имаше един търпелив и началници и на играчи и правеше чудеса...АМА вече го няма...

5

popa ot razgrad

преди 6 години

успехът е не да влезеш в групите а да излезеш от групите...

4

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

За Херо Само адмирации !!! Голям човек !!!

3

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Собственика много мирише на скрап . Не може да обичаш такъв продукт. Трябва и малко етика.Мисията с този нечовек е невъзможна.

2

Анонимен

преди 6 години

и сега великият ХЕРО дето изведе някъв 3то дивизионен български отбор до 9ти кърг за купата на България ще води Лудогорец.... е НЯМА такава дръжава !

1

Анонимен

преди 6 години

напоследък всичко е траги-комедия - Багер и авботус се сблъскаха, *** никога не е участвала в корупционни сделки, светлият сокол др Ахмед Доган не е бил член на ДПС и не е прибрал 2милион за консултантски услуги на Цанков камък. Чалгарниците на морето са на протест, че могат да не спазват законите... е няма такава държава!