50

Анонимен

преди 6 години

Много объркано изявление. Нелогична мисъл, объркани фрази, откровинш глупости...

49

Анонимен

преди 6 години

Ти сам си го приши Пеевски. И Доган си го приши, късопаметно човече - Бай ***. Влади Горанов какво правеше в оня ресторант с Прасчо. Ти не му ли адвокадства, че бил напускал държавата. Гола вода сте, не може и да лъжете дългосрочно. Егаи лицемерните милиционери сте, Бойче. Има лаф за такива като теб и вас - лъже като дърт ***.Доган нали беше най-мъдрия политик, кучета май си подарявахте по ДС милиция линия.

48

Анонимен

преди 6 години

Не знам кого и как мачка Бойко...! Единственото, което знам със сигурност е, че докато ГЕРБ се упражняват да управляват, България твърдо си остава най-бедна и най-изостанала държава в Европа...!Тоест искам да кажа, че на приказки ГЕРБ са големи. Реалните резултати, като доходи и стандарт за хората, са със символични размери...!Интересува ме крайния резултат. Останалото са общи приказки, подходящи за селския пазар в Банкя...!

47

Анонимен

преди 6 години

Премиерът-слънце слънчаса...

46

Анонимен

преди 6 години

Некой нещо разбра ли от брътвежа на Борисов за фалшивите новини. Жегавото време май не прощава.

45

Анонимен

преди 6 години

борисов започва да усеща, че пресоли манджата като с редица закони иззже редица демократични права на българите.Сега се подготвя да окепази всеки дръзнал да излезе на улицата, като БСП-ар или ДПС-ар, а хората имат справедливи искания - да се разкара диктатора борисов.Що се отнася до Пеевски ...Завод Юрий Гагарин в Пловдив, беше собственост на западен инвеститор, който откачза да го продаде на Пеевски.Веднага промениха закона за тютюневите изделия, като забраниха производството на цигарени филтри и гилзи.

44

Анонимен

преди 6 години

Пеевски е на всички вас - БСП, ДПС и ГЕРБ!!! От толкова правителства на ГЕРБ вече, ако искахте, щяхте да се преборите с корупция, свързани фирми, платени търгове, фалирали банки, ама не щете!Дори и опити не правите, а напротив, създавате си съд-бухалка!!!

43

КОМБИНА

преди 6 години

А БОРИСОВ БРОДИРА С ПЕЕВСКИ, ДРУГОТО Е ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Ако американците го уличат в престъпления, това няма да излезе на бял свят. Просто ще го държат за топките и той ще прави това, което те му кажат - ще работи за техния интерес, не за българския. На американците престъпник начело на държавата е най-удобен, защото ще правят чрез него с държавата каквото си пожелаят.

41

Анонимен

преди 6 години

Дори да покажат запис как Боко, Цвинокио, Прасевски и Цацата правят gang-bang на нашия участник в детската Евровизия, няма кой да ги подведе под отговорност. Нещо повече - мат'рялът пак ще гласува за Боко.Държавата България е превзета от мафията, с доброволното съдействие на милион и нещо гласоподаватели, плюс около 2 милиона и нещо негласуващи.

40

ГЕРБ КОРУМПИРАНИ

преди 6 години

Парадокс е, че самите корумпирани ще приемат закона за борба с корупцията.Интересното е, че може да дойаде време със техния закон по техните глави.

39

Анонимен

преди 6 години

От КТБ къде е печалбата. Градски транспорт в София губи всяка година по 100 милиона лева и не го затварят.

38

Анонимен

преди 6 години

Вече взе да става смешно. Извадиха на преден план и плашилото Пеевски с БСП. Явно само ДПС и Доан не са достатъчни. Няма да говорим за Калиакра, няма да споменаваме съдебни реформи и антикорупция, ще забравим за суджуците. А иначе и малките деца вече знаят, че с Пеевски сте в симбиоза.

37

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години пак бяха се разшумели около ,,Цанков камък'', бях на смяна с колега, който се познава с доста информирани хора.Той каза, че е извършена проверка и не само, че не са открили нередности, но и проекта е изпълнен перфектно! Някъде лятото на 2014 г. същият каза, че за изборите есента всичко е решено, кой ще спечели, с колко, кой ще става министър и всичко, както стана след това.

36

Анонимен

преди 6 години

"Искат да ни пришият Пеевски..."Защо? Да не би да сте се разшили? Кога точно - след дългите моабети в кабинета на Цветан Цветанов? Или при подялбата на активите на КТБ? Или сега - когато Доган даде интифа за отстрел на Пеевски?

35

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ЗА ЕДИ5Н РОГДЕН ДЕН НА ДОГАН БОРИСОВ МУ ЗАНЕСЕ В САРАИТЕ ПОДАРЪК КУЧЕНЦЕ.НИНОВА НЕ Е ХОДИЛА В САРАИТЕ И НЕ Е НОСИЛА КУЧЕНЦА.И НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП КАТО БОРИСОВ

34

ЕДИН ДРУГ - 2

преди 6 години

А иначе ГЕРБ си пришиха самички Прасевски още през 2009г. и това стана ясно моментално след изборите за парламент, когато свинските медии минаха от "Бойко тиквата" на "Батман и Робин", с Боко и Цвинокио в главните роли. За който е бил по-бавен с ориентацията, изявленията на Боко, че няма да се вадят държавните пари от КТБ, въпреки заявените намерения от Симеон Дянков, а най-после и приватизацията на Булгартабак би трябвало да са предостатъчни.За средностатистическия анцуг - гласоподавател на ГЕРБ тези факти са опорни точки, разбира се:)

33

ЕДИН ДРУГ

преди 6 години

Значи, ако при управлението на ГЕРБ се надуе балон с една банка, която всъщност работи като пирамида и по стечение на обстоятелствата тая банка вземе, че фалира в едногодишния интервал между две управления на ГЕРБ - виновен е Орешарски.Ако едно хидросъоръжение, изградено точно преди управлението на ГЕРБ и стопанисвано за два непълни мандата плюс трети започнат от правителствата на ГЕРБ, се скапе - виновни са тия преди ГЕРБ.Боковата логика просто цепи мрака!А иначе ГЕРБ си пришиха самички Прасевски още през 2009г. и това стана ясно моментално след изборите за парламент, когато свинските м

32

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ строят и санират само в София, а в провинцията все няма пари и няма.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонименуж живеем в свободна държава