16

220-2240 км/ч.

преди 6 години

До Анонимен 7Аз се прибрам миналата неделя по магистралата от Бургас към София. Максималко съм карал със 140км/ч. (по магистралата) Според мен без значение каква е колата с повече от 140 по нашите магистрали е ОПАСНО първо заради пътната настилка (която е отвратителна особенно в дясна лента - навсякъде) и второ заради пациентите който са пуснали по улиците.Няма грам съобразителност ,предценка и адекватност.КЪДЕ УСПЯХТЕ ДА КАРАТЕ С 240 ???

15

Нов

преди 6 години

Щеше да е новина, ако пишеше: Джигит плати 950 лв. глобаИначе случилото се е само за статистиката ...

14

Rs 6

преди 6 години

.Този защо така се е влачил? Там спокойно с триста и десет,камерата даже не разбира какво се случва, камо ли онея стресираните.

13

stoian

преди 6 години

da da , tam v latvia shte go nameriat ama drugia pat, hahahahaha

12

Анонимен

преди 6 години

Много мразим когато има ограничение на скороста от 60 км. когато пътя е равен няма завои няма трафик и няма населено място. Това бяха по бай Тошово време хранилките за милиционерите които си останаха хранилки и за ново излюпените полицаи! Нали вече е демоникрация и се отказахте от комунизма бе синове и внуци на комунисти! Ах вашта пребоядисана кожичка девна!

11

www

преди 6 години

И ЩЕ СИ ПЛАТИ ГЛОБАТА ... А ДАНО АМА НА ДАЛИ...

10

До 10

преди 6 години

Карат, защото са извън закона, не плащат глоби и се кефят да си правят т***шак с цялата държава.

9

Trolland Dump

преди 6 години

"...с на един приятел GTR-а спокойно правим 220-240..."И като пред тебе се появи камионче, дето чисти храстите по мантинелите/без никакво обозначение/, отваряте спирачния парашут, нали? :) Или директно катапултирате? Питам, щото и аз съм имал същата кола и дилемата ми винаги е била голяма... катапулт ли да си сложа или спирачен парашут. Като те засече някой Голф 2-ка със 90км/ч ще ме разбереш. И ще смениш колата...

8

КАТ

преди 6 години

До 7 Ако минеш там с 220-240, ще станеш на добре смачкана сала и ако замукнеш други хора със себе си, ще ти дойда на погребението, да кажа на ***, какъв *** си бил.

7

Анонимен

преди 6 години

Е, каква е реакцията на властите? - назидание в медиите вместо ефективноствместо след 5 км да го чака патрул, който да му връчи глобата, а на границата да не го пуснат с кола с неплатени глоби

6

Анонимен

преди 6 години

до 6: карат със 170-180 максимум, щото трошките им не могат да вдигнат повече. За справка с на един приятел GTR-а спокойно правим 220-240 по хубавата част на Тракия стига да няма от тия пишман газари със 170.

5

наблюдател

преди 6 години

А, представете си как карат при ограничение 130, щом при ограничение 60 карат със 150+.

4

Анонимен

преди 6 години

Това хранилка за глоби на КАТ ли е?Вероятно безопасната скорост там е 140-160 км/час, ограничение от 60 км/час и планът на КАТ за глоби е преизпълнен. Браво КАТ, може и 20 км/час на магистралите да сложите на хранилките си. *Ясно е, че не КАТ слага знаците, но знаците се слагат по предложение на КАТ.

3

кат

преди 6 години

Ще плати не е интересно. Важното е да е платил вече. И как ще го хванат? А?

2

Анонимен

преди 6 години

С латвийска регистрация. Има да чакат да плати.

1

Анонимен

преди 6 години

Малко е. Балканеца така няма да се научи.