12

Минаващ

преди 6 години

Я сега качете тези "красавци" на билбордове и отдолу текст какви са ги надробили. 15 години в затвора! Ей това заслужават!

11

Анонимен

преди 6 години

Започнете да пишете за онези случаи, в които хората сами са се справили с измамниците, по-интересно е. Съседката беше се престорила на повярвала и занесла на уреченото място добре запечатан пакет с ***. После внимателно наблюдавала удара на крадеца! Жалко, че не е снимала. Та не създавайте впечатление за пълна успеваемост на крадците.

10

БФС

преди 6 години

Аз едно не разбирам...как може да има толкова заблудени хора?!?! Абсолютно всеки ден в продължение на няколко години се говори за измами по телефона и абсолютно всеки ден пак има някоя баба да бъде излъгана...и тия хора постоянно гледат тв и пак се хващат. Ем не са за съжаление тия хора,просто бива бива тъпотия ,ама не може от 10 г да се говори за това и ти пак да се хващаш на въдицата.

9

Анонимен

преди 6 години

Извзет таблет ? Че пенсионерите и таблети ли взеха, да хвърлят ?

8

Анонимен

преди 6 години

До Десон пърцухамянСтранно, но когато се случи да имам голяма сума по сметката и ми звъняха. През следващите 10-на години не са се обаждали. Изобщо не звънят поред, както ти е според писанията.

7

Тъпак

преди 6 години

10 годинки в кауша биха им се отразили много добре

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на полицията в Монтана

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрисъди?! Няма да има присъди,ако имаше поне няколко всичко това щеще отавна да е прекратено!

4

Десон пърцухамян

преди 6 години

Стига с тези банкови служители. Звънят поред и който се хване го постригват. За да попаднат на тези балламмурници сигурно са звъняли но още 100 човека. Ако теб те "издаде" банковият служител ще оставиш ли пари? Като ти чета писанията-май ше дадеш

3

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да ги бият с камшици? Но много, докато напълнят потурките.

2

Анонимен

преди 6 години

Ако издадат и кой банков служител им продава телефонните номера на жертвите... само че банките никога няма да позволят да бъдат опетнени и затова този вид измами никога няма да спрат.

1

Анонимен

преди 6 години

Слагайте им снимките и присъдите,иначе новината не струва и 1 стотинка.