12

киреза 71г.

преди 6 години

СЕГА СА АБСОЛЮТНО ГОТОВИ ЗА СТРЕЛБА - ИДЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,И ТОЗИ ПЪТ ТЯ ЩЕ БЪДЕ СТРАШНА....КАКВОТО ПОВИКАЛО,ТАКОВА И СЕ ОБАДИЛО....ДЯДО СОРОС И НЕГРОСОТО ГО ОРГАНИЗИРАТ,ЗАЩОТО СОРОС ИМА ЗЪБ НА ТРЪМП ЗАРАДИ 1 МЛР. ДОЛАРА.....ПРЕДИ СЕ ШЕГУВАХМЕ,ЧЕ В САЩ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ,ЗАЩОТО ТАМ НЯМА АМЕРИКАНСКО ПОСОЛСТВО....НО МАЙ ИМА...ХИ ХИ ХИ.... АКО НЕБЕСНАТА КАНЦЕЛАРИЯ ДОБАВИ СЪЧКИ НА ЙЕЛОСТОУН,ЩЕ СТАНЕ СТРАШНИЧКО...НО ПРОЛЯТАТА ДЕТСКА КРЪВ КРЕЩИ ЗА МЪСТ...

11

Mr.Putin

преди 6 години

Nadah se da si hapna pe4en korec na furna s oris i tarator no se razminah.Za kompensacia doma6no uranovo vino ot bulharia.

10

ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

преди 6 години

Трябва им спешно война, за да се увеличат печалбите на военно-промишления комплекс.Но ще започнат с АГРЕСИЯ във Венецуела.Срещу Сев.Корея и особено срещу Иран няма да посмеят - нямат здрави *** за това.

9

Анонимен

преди 6 години

Интересна статия. Но утре същата ще я прочетете и в материал на дойче веле само с разменено името на държавата и президента.

8

Разпутин

преди 6 години

До Анонимен 10Вие сте прав човече, че военно-промишления комплекс койтоот края на Второто световна война е истинския господар на Америкае главния виновник за почти всички военни конфликти избухнали презпоследните 50 години в света. Така че това *** Тръмп ако в скоро времене ги захрани с многомилиардни поръчки, ще чуете наистина за нов Даласи появата на личности близки до Лий Харви Осуалд и Джек Раби . . .

7

Анонимен

преди 6 години

Пълна интрига. Първо дебелака каза , че ще нападне остров Гуам .. След което Тръмп каза , че ще има "огън и жупел" в отговор.Недейте да създавате десинформация .

6

Анонимен

преди 6 години

Тръмп или династията Клинтън е все едно. На САЩ им трябва спешно война. Ако Тръмп не желае ще го спохпди съдбата на Кенеди и ще се намери друг послушник, който не се съпротивлява. САЩ не е хищник, а лешояд, който следва мършавите койоти от обкръжението си и чака да изтощят жертвата.

5

Анонимен

преди 6 години

Пълен провал в Сиирия. Истерия! Война или естествен разпад на САЩ. Въпрос на време.

4

Анонимен

преди 6 години

Америка държава ли е и къде е тя, защото май не я знам!? А че САЩ се държат като каубой, който първо стреля, а после се опитва да мисли е известно отдавна. Това не е пропаганда, а самата истина. Колко войни е имало след ВСВ и в колко от тях САЩ са замесени?

3

те

преди 6 години

САЩ са заплаха за човечеството,тази страна терорист се храни от кръвта и мъката на хората.

2

америко-тролл

преди 6 години

Господа проамерикански ***, предлагам да обърнете внимание на това:"Влошаващият се жизнен стандарт за много от обикновените американци и демографските промени, които заплашват да превърнат белите американци от мнозинство в малцинство"

1

Дънди

преди 6 години

Само Дончо Трънски