15

Тъй,тъй

преди 6 години

Цветанов търси по- лесния начин да печели изборите- елекронния и най- лесно манипулируемия. Хартията тежка,купуването на гласове- главоболие.....Щом гербаджии се натискат за нещо,значи работата им не е чиста.

14

аз

преди 6 години

До АнонименСтига лъжи! Електронния вот е най-сигурния! Много по-сигурен е и от хартиения, и от машинния! При електронния вот НЯМА междинни обработки на резултата и, съответно, няма възможност за неговото манипулиране! Забележете! Не казвам, че преборва купуването на гласове! Или контролираното гласуване! Но и другите начини не ги преборват!

13

Анонимен

преди 6 години

Редно е кода на системата да е отворен, защото може да пише партия Х пък да отчита, че сме гласували за партия У.

12

Анонимен

преди 6 години

при гласуване през интернет ДПС и Местан ще имат поне 50 % райони като Столипиново ще са на 100% гласували

11

магаревъд

преди 6 години

Обединени ***, идuoти, идиomи. Идuот е болест слабоумие, деградация.Тези не са не са слабоyмни. Е, добре де... оня лyдия с бялата коса май е.Тези са nедали. (не хомоcексуалисти, не лостови механизми за управление на съединителя с крак).

10

Вярната дума е

преди 6 години

Вярната дума е И...ДИ О Ти

9

магаревъд

преди 6 години

Я да пробвам коя дума е филтрирана от долу:Обединени патриоти (nатриоти)Обединени *** (nедали)Обединени *** (nедeраси)Обединени бойкови топкодържачи (кyрви)

8

Рубладжии

преди 6 години

Реформаторите, герберите и обединените *** са едни долни рубладжии, с исканото електронно гласуване ще подаряват всяка изборна победа на Путин. Тръмп още не може да се оправи от рубладжиите.

7

магаревъд

преди 6 години

абе боцко, *** гербав, кво стана с мажоритарния избор за депутати бе? Предпочитам фермери и порноактриси в парламента пред гербава номенклатура! Не посмя, нали? За затвора си, мyтро проклета, заедно с цвъцко и другите гербави мoшеници. Почвайте да подготвяте подкупите за магнитски още от сега.

6

Бандити

преди 6 години

Нямам офшорка, иначе щях да кандидатствам.

5

Анонимен

преди 6 години

Хехехех. Цецо вече не трябва да носи чувалите с бюлетини.

4

Анонимен

преди 6 години

Като гледам как когато хванаха американците да подслушват телефона на меркел и френският президент и още други политици при явни и очевадни доказателства нищо не направиха на америка а на русия налагат санкции без никакви доказателства само по предположения как да повярвам че е-вота ще отразява мнението на народа това се прави за да не се губят повече избори от управляващите след след последното натискане на клавиша никога няма да разбереш къде и за кого е отишъл гласа ти никога гласуване вече

3

Подготвят си

преди 6 години

Следващата победа - гербаджиите. Хартията много тежи,а купуването на гласове е главоболие.Цв.Цв. си знае работата.

2

Анонимен

преди 6 години

в цял свят се разбра, че елетроният вот се манипулира по-лесно, ние обаче сме упорити

1

Анонимен

преди 6 години

Победителят е ясен - Цветан Цветанов, партийният работник и организоторът на избори.