25

666

преди 6 години

Върти, Валери, върти!

24

WTF

преди 6 години

Браво! С думи само не става. Това са нашите пари и не са за новите джипове на псевдобизнесмени.

23

Бедния българин

преди 6 години

Дано да има солени глоби за тия робовладелци дето държат човек по 12 часа на ден за 500 лв. Дано целия им сезон да го развалят

22

Анонимен

преди 6 години

Изтрили са ми коментара, в който казвам, че парите трябва да се харчат за хубави или полезни неща/спомени, а не за хвърляне на салфетки и алкохол?! Този сайт става все по-потресаващ.

21

Анонимен

преди 6 години

Не случайно онзи грозник сложи такса стол щото вече неможе да крие от оборота. Очаквайте освен такса стол такса чиния вилица лъжица чаша и такса вход.

20

Анонимен

преди 6 години

Интересно мие кога са паднали с проверки или без оборота е сит постоянно нее като в малките градове едно кафе 1,80 една пържола гола 7 лева де са данъчните спят ако минат да отръскат ромите както с а си дошли ко не искарат милярд еи мана *** дижеите им на мода симеонов щеше да минава из гетата на контрол дета бре дижеи

19

Анонимен

преди 6 години

До 19За това се правят парите да се пръскат гърбав неук селяндурр.

18

Анонимен

преди 6 години

Те са скочили заради силния туризъм :) не заради проверки с глоби 200 лв .

17

Анонимен

преди 6 години

Не със 150%, с 500% трябва да скочат оборотите, ако проверките наистина бяха за укриване на обороти, а не за реклама и патардия.Защото тея заведения традиционно работят "почти на загуба" или на мнооого малка печалба. А всъщност изкарват луди пари от лудите си цени и оскотялите и *** софиянци дето пръскат по 1000 лв на нощ за пиене.

16

Анонимен

преди 6 години

Правилно е! Шариата забранява музика и алкохол, а скоро и жените ви ще носят бурки, а щерките ви стнат ли на 9 ще са робини в харемите ни! Браво на Симеонов! Малко по малко страхливите българи ги варят като жаби :))

15

Анонимен

преди 6 години

Време е да се тръгне на проверки по медиите, където счетоводството е най-голям батак и да се проверят доходите на журналистите, които с 500 лв. заплата карат коли за по 100 000

14

8888

преди 6 години

Да спрат вече да говорят за обороти, а да говорят за приходи от данъци!Много ясно, че оборотите са се вдигнали, нали казват, че туристите са се увеличили, то е логично оборотите да се вдигат!

13

Анонимен

преди 6 години

дано Валери Симеонов закрие наркоманските дискотеки по морето, че да може и нормалните хора да отидем на море малко на спокойствие и почивка

12

Факт

преди 6 години

Китаците в София от магазини и ресторанти откраднаха милиони от данъци и акцизи и изпраха парите си като купуват и строят апартаменти и блокове,а НАП се правят на луди.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо не се въведат мерки като разстрел ако тровиш туриста с ментета? Като утрепат десетина бармана или собственика на заведения, ще смее ли някой да пробутва ментета? Няма да смее. В Китай такива отровители ги разстрелват на стадиона в Неделя, пред всички.

10

nekoj

преди 6 години

В Гърция на много места има надписи в магазини и кръчми - 'ако не получите касов бон - не сте длъжни да платите'!

9

Анонимен

преди 6 години

Първо сигнал от клиент , че не се издават касови бележки . След това се изпращат подставени лица със скрита камера , които да документират случая и щрак - заведението се зтваря! Готово!

8

Анонимен

преди 6 години

Най-интересното е че когато един човек като Симеонов спре беззаконието определени хора почват да го плюят.

7

Анонимен

преди 6 години

На тази държава и трябват повече такива акции. Даже и предлагам да се обявява награда за клиент, който докажe, че дадено заведение не издава касови бележки.

6

Темида

преди 6 години

За слушаштите само чалга:Богатите стават по-богатиа бедните умиратА в България са толкова простиче даже не протестират -Dim4ouНикой не е виновен, че сме прости и проспиваме основния проблем...Безнаказаността и липсата на съд.