10

Чича Ви Митко

преди 6 години

"сенсибилизация" .... директно ви вадя червен картон!

9

Анонимен

преди 6 години

Аз пък имам алергия към жена си.

8

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има това че лекари и мед. сестри имат шанс да развият непоносимост към латекса и това , че някой не вярва на приятел/ка. Хората се опитват да ви обяснят че трябва да имате едно на ум, за децата си. Ама българина/ката деца не прави и затова все за секс мисли.

7

Анонимен

преди 6 години

До *** ще ти даде и ще те прати си ходиш.Да не я пребиеш за 20 лева.

6

Анонимен

преди 6 години

Наде, Не знам от къде тези сапунени мехури в теб.Не е така.Не всички се перкат за здраве. Някои двойки държат на себе си.И не искат да се нараняват.Ти ако щеш не вярвай в никой и нищо.Но така мъжа, който е с теб ще те има за несигурна и незаинтересовани,безразлична към всеки и всичко.

5

Надето

преди 6 години

До 6Това звучи хубаво и някак захаросано,но захарта е вредна за зъбките.Времето,в което живеем е особено и тъй като повечето хора скачат като пеперудки от цвят на цвят,е най-добре човек да е практичен и да се застрахова.Здравето е най-важно и използването на предпазни средства показва уважение и към двамата.Нито един човек не заслужава да рискуваш здравето и благополучието си,още повече заради секс.

4

Анонимен

преди 6 години

Надето,Доверието се гради във времето. Когато вече си наясно,че мъжа ти има пълно доверие, надграждащ мила във връзка. Скрепяваш още отношения по-между ви.А и когато двама души си имат доверие се обичат повече и правят хубава любов.И всичко,което правят им е ок.Нищо висшу не им требе. И да е под форма.Всеки е доказал на другия любовта си това,че държи на него и го уважава въпреки всичко.

3

Анонимен

преди 6 години

Някои двойки много си вярват.И това е разковничето за дълга връзка. Просто са изградили доверие,по-между което е от съществено значение за една връзка и едни дълготрайни и стабилни взаимоотношения.

2

Надето

преди 6 години

До 1Проверката е висша форма на доверие и в този случай използването на презерватив е задължително.

1

Анонимен

преди 6 години

Това към двойки,които безпрекословно си вярват не се отнася. Като нямаш доверие на себе си перкаш гаджето с кондом.